Foto: Emma Wortelboer prikt door haar flinterdunne nachtkleding heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Emma Wortelboer heeft een nieuwe foto geplaatst waarin ze misschien net iets te veel van zichzelf laat zien. 

Emma Wortelboer prikt door shirtje heen

Misschien komt het omdat Emma net wakker is, of ze geeft er gewoon niet zoveel om hoe anderen haar zien. Hoe het ook is, de knappe presentatrice laat een foto van zichzelf zien nadat ze net wakker is. En daarop valt goed te zien hoe Emma door haar eigen shirt heen prikt. Dat is natuurlijk wel een erg prikkelende foto. De knappe presentatrice weet met het plaatje in ieder geval de interesse van haar fans weer een beetje te wekken. Je kan een hoop zeggen over Emma Wortelboer, maar preuts is ze zeker niet. De aantrekkelijke presentatrice laat dat hier maar weer bijzonder goed zien. Met haar prachtige outfit bewijst Emma dat je helemaal niet een heel erg spannend pakje nodig hebt om de aandacht van je volgers te trekken. Sterker nog, dat gaat juist beter met minder kleding aan.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer schijnt dwars door dun t-shirtje heen

Het is zeker niet de eerste keer voor Emma Wortelboer

De knappe presentatrice maakt het eerlijk gezegd niet zo heel erg veel uit hoe ze overkomt. Ze vindt het zelf veel fijner om niks onder haar shirt te dragen en dat zie je de knappe presentatrice dan ook vaak doen. Geregeld deelt Emma ook foto’s met haar volgers waarop ze weer eens vergeten is iets onder haar kleding te doen. En dat ziet er natuurlijk wel super spannend uit. Geen wonder dat haar volgers vaak zo blij zijn met een nieuwe foto van Emma Wortelboer. Die weten al dat de kans groot is dat ze iets te zien krijgen wat ze normaal niet zo snel van een presentatrice zouden zien. Maar Emma vindt het allemaal wel best, ze is niet zo preuts.

Lees ook: Foto: Emma wortelboer prikt door haar strakke shirtje heen
De meeste mannen vallen als een blok voor Emma Wortelboer

Vanwege haar prachtige uiterlijk en heerlijke foto’s zijn er genoeg mannen die echt als een blok vallen voor de prachtige presentatrice. Emma Wortelboer weet altijd wel haar fans te betoveren met haar geweldige . Emma hoeft daar niet eens heel erg veel moeite voor te doen, het lijkt gewoon te gebeuren. De knappe presentatrice heeft met haar mooie foto’s een speciaal plekje verworven in de harten van de Nederlandse mannen.
Emma Wortelboer durft nog te laten zien

Waar sommige vrouwen steeds preutser worden, durft Emma Wortelboer haar prachtige nog zeker wel te laten zien. Dat merk je wel als je door haar heerlijke foto’s heen gaat. De zeer verleidelijke presentatrice doet altijd wel haar best om ervoor te zorgen dat ze het meest verleidelijk op de foto staat. En dat vergt natuurlijk wel een bepaalde mate van oefening. Inmiddels kan Emma Wortelboer met twee vingers in haar neus dit soort prachtige kiekjes maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...