Foto: Emma Wortelboer poseert voor spiegel in slechts piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer staat natuurlijk bekend als een enorm mooie dame en elke keer dat ze een foto plaatst bewijst ze dat maar weer. 

De spannende spiegelfoto van Emma Wortelboer

De prachtige presentatrice die je voornamelijk zal kennen van haar werk bij S*****n en Slikken of haar hysterische gegil bij het Eurovisie Songfestival plaatst regelmatig leuke plaatjes van zichzelf op het internet. En haar volgers zijn haar daar natuurlijk erg dankbaar voor. Wat zouden zij anders moeten op hun vrije dag, dan kijken naar het beeldschone lichaam van Emma. Maar de lieve Emma wil haar imago vaak een beetje meer pit geven en dat doet ze dan door middel van haar spannende outfits. In de spiegel kijkt Emma nog even een keertje goed naar zichzelf en dan komt ze tot de conclusie dat deze outfit absoluut een winnaar is. Snel maar even een foto nemen dan.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer heeft opvallend goedje op gezicht zitten

Heeft Emma Wortelboer nou zoveel bling om zich heen verzameld?

Je zou bijna blind raken van de nieuwe foto van Emma Wortelboer. Ze heeft zoveel glimmers op haar bikini zitten dat je straks nog je zicht verliest. Dan is het laatste wat je gezien hebt in ieder geval de prachtige outfit van Emma, die met haar nieuwste foto veel van haar heerlijke lichaam weggeeft. Daar is heel mannelijk Nederland haar stiekem toch wel een beetje dankbaar voor. Meestal draagt Emma op evenementen vreemde outfits, maar lekker thuis voor de spiegel, maakt ze het allemaal wat spannender. Groot gelijk heeft ze ook!

Emma Wortelboer maakt wel eens vaker spannende foto’s in de spiegel

Het is zeker niet de eerste keer dat Emma Wortelboer een spannende foto maakt in de spiegel. Je zou het inmiddels gerust een van haar specialiteiten kunnen noemen. En gelukkig vindt ze het zelf ook heel leuk om te doen. Emma houdt er dan ook van om in zo min mogelijk kleding op de foto te gaan. Waarschijnlijk zou ze nog minder dragen als Instagram niet zo preuts was geweest. En we zijn het natuurlijk volledig met de prachtige presentatrice eens. Als je een mooi lichaam hebt, zoals Emma, dan is er helemaal niks mis met dat een beetje te willen tonen. De presentatrice blijft voorlopig ook gewoon de randjes van Instagram opzoeken met haar spannende foto’s.

Emma Wortelboer is voorlopig nog niet klaar met plaatsen van mooie foto’s

Voorlopig is de beeldschone presentatrice nog niet klaar met het plaatsen van prachtige foto’s van zichzelf. We hopen voor iedereen dat Emma nog lang plezier haalt uit het plaatsen van dit soort foto’s, want het doet de koude temperaturen toch wel een beetje stijgen tijdens deze winterdagen. Meer foto’s van Emma Wortelboer is altijd een goed idee. Dus hopelijk blijft deze knappe presentatrice de komende tijd nog meer mooie kiekjes van zichzelf plaatsen om te kunnen bewonderen. Want bewonderen, dat doen we met zijn allen zeker. Emma Wortelboer is namelijk een van de knappere vrouwen die Nederland te bieden heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!