Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed. 

Emma Wortelboer is soms net een beetje anders dan anderen. Ze is vaak lekker spontaan en gek, maar weet wel hoe ze zichzelf moet presenteren. Niet alleen op televisie, maar ook als de camera’s niet aanstaan weet Emma altijd de juiste kleding voor de situatie te dragen. Daarmee maakt Emma dan ook vee indruk. Als je met deze knappe dame gesproken hebt, dan zal je haar niet snel weer vergeten en dat komt gedeeltelijk door haar  mooie outfits. Emma zoekt met haar kleren altijd een beetje de grens op en probeert altijd een tikje verleidelijk over te komen. Ook deze keer is dat weer goed gelukt, met haar blauwe topje. Emma laat zich op de leuke foto die ze maakt ook nog even omhoog liften. Letterlijk dan, aangezien ze in de lift staat.

Lees ook: Foto: Luchtig geklede Emma Wortelboer lurkt aan dikke sigaar

Emma brengt bezoekje aan het hoofdkantoor

In haar blauwe topje brengt Emma een bezoekje aan het hoofdkantoor van BNNVARA. Waarom ze daar is zegt ze er niet bij. Is ze gewoon bezig met een programma maken, waarbij ze even op kantoor moet zijn of wordt ze ergens voor op het matje geroepen? Of zit haar carrière zo in de lift dat ze Emma graag een nieuw programma aanbieden? Hoe de vork ook in de steel zit, Emma is klaar om iedereen op kantoor te imponeren met haar nieuwe look. En met dat leuke topje moet dat eigenlijk wel goed gaan. Als Emma er ook nog eens een beetje een verleidelijke blik bij trekt, dan moet het helemaal goed komen.

Emma heeft alleen maar goede outfits in huis

Het lijkt er soms wel op alsof Emma alleen maar goede outfits thuis heeft. De presentatrice ziet er op elk mogelijk moment enorm verleidelijk uit. Het is Emma er ook een klein beetje om te doen. Ze weet dat ze er knap uit ziet en is niet bang om af en toe een leuke foto van zichzelf te delen. Emma heeft wat dat betreft geen schaamte. Sterker nog, ze vindt het juist leuk om meer van zichzelf te delen. Maar alleen als het een foto is waar ze natuurlijk enorm verleidelijk op staat. Emma wil natuurlijk wel zichzelf van haar beste kant laten zien. Daarom staat haar Instagram ook alleen maar vol met mooie foto’s.
Meer van knappe Emma Wortelboer op televisie

Zo’n verleidelijke dame als Emma, daar wil je natuurlijk meer van zien. Emma zou dus zo snel mogelijk meer programma’s moeten krijgen om te mogen presenteren. Ze heeft niet alleen het talent om meer programma’s te dragen, maar haar verschijning zorgt er ook voor dat programma’s weer interessant worden om naar te kijken. Op die manier wordt televisie weer een beetje spannend. Met Emma op je scherm verveel je jezelf namelijk geen seconde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!