Foto: Emma Wortelboer heeft spannende verrassing onder openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer heeft zo haar eigen kledingstijl. Met deze kledingstijl gaat een spannende verrassing gepaard. 

De spannende kledingstijl van Emma Wortelboer

Emma Wortelboer maakt zichzelf klaar voor een avondje bij Studio 20. Haar make-up is weer geweldig gedaan en haar outfitje is ook weer on point. Alles bij elkaar is ze klaar voor de avond. Haar jasje gaat open en het kan beginnen. Wanneer je Emma Wortelboer ziet heeft ze bijna altijd een verrassend outfitje aan. Deze keer heeft ze de spannende verrassing verborgen achter een jasje. Wanneer ze het jasje open doet vallen de monden van haar volgers open.

Emma Wortelboer draagt verdacht weinig kleding

De prachtige presentatrice heeft onder haar openhangend jasje verdacht weinig aan. Ze heeft een klein glitter topje aan die alleen haar voorgevel bedekt. Haar buik en schouders zijn niet bedekt door dit glitter topje. Met een grote glimlach kijkt ze in de spiegel en maakt ze de foto. Zo te zien is ze enorm trots op haar outfit keuze. Niet alleen bij de knappe brunette verschijnt er een mooie glimlach, maar ook haar volgers zullen zeer tevreden zijn met de verrassing van Emma.

Emma Wortelboer verblind je met haar spannende outfitje

Wanneer je naar Emma Wortelboer haar spannend outfitje kijkt raak je bijna verblind. Het zilveren topje en ketting stralen verschrikkelijk in het licht van de kleedkamer. Wanneer je dus recht naar de foto kijkt raak je misschien wel je zicht kwijt. Gelukkig is het laatste wat je ziet dan de prachtige presentatrice. Dit is geen niet de slechtste manier om je zicht kwijt te raken. En dan heb je wel even naar Emma mogen staren. Vaak wanneer Emma Wortelboer naar een evenement, of in dit geval de studio gaat, heeft ze een vreemde kledingkeuze. Deze keer verleidt ze haar volgers met haar bijzondere kleding. Je hoort haar volgers, begrijpelijk, zeker niet klagen. Die zijn juist heel blij met haar open pakjes.

Dit is niet de eerste keer dat Emma Wortelboer haar volgers verrast

De vreemde kledingkeuze van Emma Wortelboer zorgt er voor dat dit niet de eerste keer is dat haar volgers worden verrast. Een tijdje terug tijdens haar verjaardag bracht ze ook een verrassing met zich mee. In een netjes ogend restaurant zit de knappe presentatrice met haar gezicht helemaal onder geschminkt aan tafel. Wat ze precies probeert te zijn is niet bekend, maar het lijkt een beetje alsof ze als een panda is geschminkt.

Emma Wortelboer gaat graag verkleed uit eten

Met een wijntje in haar hand geniet Emma ervan dat ze weer een jaartje ouder is geworden. Haar volgers zijn verrast, maar kijken niet raar op dat Emma zo in een restaurant zit. Het is zeker niet het gekste wat de knappe dame gedaan heeft. Het belangrijkste is dat je jezelf blijft en dat doet Emma Wortelboer zeker. Daarbij plaatst ze voor elke vreemde foto ook een ontzettend verleidelijke foto op haar Instagram, dus haar volgers klagen maar weinig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!