Foto: Emma Wortelboer heeft last van strepen op lijf na zonnebaden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer heeft een klein probleem. Na het zonnebaden zit haar prachtige lichaam nu onder de strepen.

Presentatrice Emma Wortelboer houdt enorm van de zon. Als het maar even kan is ze buiten te vinden, lopend door de warme zonnestralen. En dat is natuurlijk erg fijn, maar er zit ook een keerzijde aan. En dat is dat Emma, als ze eenmaal uit de zon vandaan is gekomen, strepen op haar lichaam heeft vanwege het zonlicht. Dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Gelukkig voor Emma zitten de strepen op een plek waar het niet zo enorm opvalt, maar het had absoluut erger uit kunnen pakken. Misschien voortaan toch eventjes haar voeten volledig blootstellen aan de zon, om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer is verzot op nieuw kort rokje

Emma moppert op voetjes in video

Terwijl Emma Wortelboer de strepen op haar voeten eens goed bekijkt, moppert ze op haar sandalen. Die hebben er nu voor gezorgd dat Emma met strepen op haar voetjes de week door moet zien te komen. De knappe presentatrice zal er ongetwijfeld wat op vinden, maar ze is er in eerste instantie niet zo blij mee. Emma denkt de volgende keer wel twee keer na voordat ze met haar sandalen de zon in gaat.

Emma is graag aan het strand te vinden

In haar vrije tijd zoekt Emma graag het water op, helemaal als de temperaturen zo warm zijn als deze zomer. En dat betekent bijvoorbeeld dat Emma lekker languit op haar handdoek op het strand beland. Emma vindt het heerlijk om lang op het strand door te brengen en een beetje bij te kleuren. en dat is natuurlijk ook erg fijn. Alleen loop je dan wel wat sneller het risico dat je thuis komt met strepen op je voetjes, zoals dat bij Emma gebeurde.

Emma Wortelboer deelt bijzonder goede foto van zomers vest

In een zomers en wit gilet met bijpassende grijze rok, poseert Emma even zwoel voor de camera. Ze moet met haar nieuwe zomerlook natuurlijk wel even haar volgers imponeren. Hoe weten die anders wat de spannende nieuwe outfits worden van Emma deze zomer? En Emma houdt graag haar volgers een beetje in de loop. Die kunnen haar namelijk precies vertellen welke outfits werken en welke outfits Emma beter weg kan doen. Zo houdt de prachtige presentatrice alleen nog maar een ontzettend verleidelijke garderobe over. Dat is natuurlijk niet verkeerd. Emma deelt daarom maar al te graag haar nieuwe kleding.

Witte vestje van Emma is onweerstaanbaar

Het witte vestje wat Emma draagt op de foto ziet er daarbij onweerstaanbaar goed uit. De bovenste knoopjes heeft Emma open gelaten om zo iets verleidelijker over te komen. Het werkt heel erg goed. Emma hoeft nauwelijks wat te doen of ze komt al aantrekkelijk over. Nu heeft Emma dat al snel van zichzelf. De verleidelijke presentatrice is erg goed in het maken van leuke foto’s van zichzelf. Dat heeft ze wel erg goed voor elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...