Foto: Emma Wortelboer geniet in doorschijnend topje van festival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer ging weer eens naar een festival. En daar trok ze een verleidelijke outfit voor aan. Die beviel erg goed.

Presentatrice Emma Wortelboer is een van de meest vrije dames van Nederland. Het boeit haar vrij weinig wat anderen van haar denken en ze doet volledig haar eigen ding. Dat merk je wel aan de spannende outfits die Emma altijd draagt. Emma wil graag zichzelf zo verleidelijk mogelijk presenteren en daar moet je soms nu eenmaal wat meer voor laten zien. Dus draagt Emma graag kleding die of een beetje aan de strakke of kleine kant is, of, zoals haar nieuwste topje, nogal doorschijnend is. Zo houdt Emma het spannend voor iedereen. De meeste mensen weten wel te genieten van Emma haar mooie kleding en klagen er dan ook niet over. Sterker nog, ze zijn Emma heel dankbaar voor alle leuke pakjes.

Lees ook: Foto: Topje van Emma Wortelboer drijft weg tijdens het zwemmen

Emma presenteert vol trots haar doorschijnende outfit

De knappe blondine was op weg naar een festival. En zoals je dat doet op een festival kom je aanzetten in een feestelijke outfit. Dat deed Emma ook zeker, al zal ze er een andere definitie op nahouden van het woord ‘feestelijk’. Bij Emma betekent dat namelijk in een zo strak mogelijk pakje dat zoveel mogelijk doorschijnt het festivalterrein op lopen. Iedereen keek gelijk om toen Emma in haar strakke pakje het terrein op liep. Na afloop van het festival konden de meeste mensen zich ook totaal niet meer herinneren wie er had opgetreden. Maar ze wisten nog wel exact te vertellen wat Emma Wortelboer had aangetrokken. Dan weet je dat je een goed pakje hebt gekozen.

Emma bereikt nieuw hoogtepunt in doorschijnend topje

Emma en haar doorschijnende outfit besluiten om een nieuw hoogtepunt te beleven. Dat doen ze letterlijk in dit geval, want Emma besluit dat het tijd is voor een ritje in het reuzenrad. En Emma is daar enorm enthousiast voor. Ze probeert haar vrienden ook nog even een beetje enthousiast te krijgen om mee te gaan. Dat lukt aardig. Zelfs de cameraman die het festival filmt wordt enthousiast van Emma. Nu kan dat natuurlijk ook gewoon komen door haar verschrikkelijk goede outfit. Daar wordt iedereen blijer van, al helemaal als je al de hele dag met een loodzware camera op je schouders staat. Dan helpt een praatje met Emma je wel om de dag door te komen.
Emma draagt vaker doorschijnende outfits op foto

Het is zeker niet de eerste keer dat Emma een doorschijnende outfit aan heeft op de foto. De prachtige presentatrice doet vaker een verleidelijk pakje aan. Ze trekt graag de aandacht. Emma schaamt zich ook niet in haar outfits. Haar is mooi en dat weet ze. Dus het mag gezien worden. Emma zorgt er graag voor dat dit dan ook gebeurt. Want een simpele spijkerbroek is ook mooi, maar heeft niet hetzelfde effect als een prachtig doorschijnend pakje dat heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.