Foto: Emma Wortelboer deelt toiletselfie terwijl ze hand in eigen broek steekt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer gaat weer allerlei grenzen over met haar meest recente foto. Zo grijpt de presentatrice ongegeneerd in haar eigen broek..

Emma Wortelboer graait schaamteloos in haar broek

De excentrieke Emma Wortelboer weet haar volgers, fans en haters elke keer weer enorm te verassen. Of het nou met een beruchte uitspraak is of met een grappige video, Emma trekt alle aandacht het liefst op een bijzondere manier naar zich toe. Dit keer heeft Emma dit gewenste resultaat gekregen door een schaamteloze selfie op het vrouwen toilet. Zo ziet Emma er wel erg goed uit op de foto en ze geeft een charmante blik in de camera van haar telefoon. Toch is de foto erg ondeugend want Emma graait met haar ene hand in haar tuinbroek. Het is typisch dat het weer eens een tuinbroek is, want daar lijkt Emma gek op te zijn. Waar ze precies heen gaat met haar handje is onduidelijk. Toch gaat het in de reacties onder de foto helemaal los. Mensen speculeren over wat Emma allemaal van plan is op de wc en waarom haar hand in haar broek zit. Emma zelf lijkt zich niet zo druk te maken om al deze reacties en zit thuis waarschijnlijk te lachen.

Emma Wortelboer gaat over grenzen door gevaarlijk actie

Het is algemeen bekend dat Emma Wortelboer voor haar werk als presentatrice altijd grenzen verlegt en de meest spannende dingen doet. Het hoort natuurlijk ook een beetje bij het programma & waarvoor Emma al lang heeft gewerkt. Dit NPO programma zoekt nou eenmaal graag het randje op en daar is Emma de perfecte match voor. Dit keer gaat Emma wederom iets erg heftigs doen voor haar eigen programma MDEMMA. Zo heeft ze geregeld dat ze de spullen gaat halen om haar eigen verdovende middelen te kunnen maken. Dit kan natuurlijk alleen maar slecht nieuws betekenen, en in de video laat Emma ook merken zenuwachtig te zijn. De presentatrice vraagt zich af wat ze gaat aantreffen en waarin ze de producten kan gaan verwachten. Uiteindelijk stapt Emma uit en waarschuwt ze het productie team nog even dat ze actie moeten ondernemen als ze niet binnen tien minuten terug is. Als dat maar goed gaat..

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer prikt door haar flinterdunne nachtkleding heen

 Emma Wortelboer met haar twee super knappe zusjes

Mensen zouden het misschien niet zo snel verwachten maar Emma Wortelboer is niet de enige van haar gezin die geweldige genen heeft meegekregen. Zo heeft Emma maar liefst twee hele knappe zusjes. De zussen van Emma heten Noor en Sofie en zijn simpelweg prachtig. Op onderstaande foto is te zien hoe knap de drie meiden zijn. Alle drie hebben ze geen make-up of poespas nodig om er geweldig uit te zien. De zussen poseren terwijl ze aan het genieten waren in hun zwemkleding van een vakantie op Cuba.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!