Foto: Emma Heesters wisselt snel van outfit tijdens liveshow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Emma Heesters blijft haar fans maar verrassen tijdens Vrienden van Amstel Live. De  zangeres trekt de ene naar de andere spannende outfit aan in een rap tempo..

Emma Heesters wisselt vliegensvlug van outfit

Nu Emma Heesters al een aantal jaar meedraait met de grootste artiesten van ons land vallen er ondertussen ook een aantal dingen op. Zo heeft de blondine een erg goede smaak wat betreft kleding en Emma is er niet vies van om af en toe even uit haar comfort zone te gaan. Emma draagt regelmatig een erg jurkje of een ander niets verhullend kledingstuk. Daarbij moet wel gezegd worden dat Emma bijna nooit in dezelfde kleren wordt gespot, daar let de blondine erg goed op. Zo blijkt ook bij haar optredens bij De Vrienden van Amstel Live. Emma deelt een aantal foto’s van haar afwisselende outfits tijdens haar optredens. Op de foto’s is te zien dat Emma eigenlijk alles kan hebben qua kleding. Van een rood leren setje tot aan een spijkerbroek, het staat Emma allemaal erg goed. Het is moeilijk te zeggen wat nou echt Emma haar stijl is, want de blondine draagt zoveel verschillende dingen. Hierdoor worden Emma haar fans in ieder geval altijd verrast.

Emma Heesters zet de schaar in haren

Het zijn spannende dagen voor Emma Heesters, zo draagt de blondine haar haren al jaren op dezelfde manier. Zo is het ondertussen zelfs een beetje Emma haar handelsmerk om lange blonde lokken te hebben. Soms draagt Emma haar haren in een staart of in de krul, maar meestal veranderd er niet enorm veel. Tot nu, want Emma heeft de schaar in haar lokken gezet. OP de video is te zien dat Emma een pony heeft laten knippen. Gelukkig voor Emma staan heel veel dingen haar enorm goed, dus deze pony kan ze ook zeker hebben. Daarbij draagt Emma een rood pakje waar haar haren helemaal goed in uitkomen.

Een speciale show van Emma Heesters

Bij De Vrienden van Amstel Live geven natuurlijk de grootste artiesten van Nederland de vetste shows. Dat betekent dat Emma Heesters natuurlijk niet achter kan blijven en de blondine wil natuurlijk iedereen verbluffen met haar kunnen. Zo is op onderstaande foto’s te zien dat Emma wel een heel bijzonder optreden geeft aan haar publiek. Het lijkt erop dat de achtergrond danseressen van Emma aan het dansen zijn in de regen terwijl Emma de sterren van de hemel aan het zingen is. Hierbij heeft Emma als enige een rode outfit aan en staan de danseressen in blauwe pakjes met paraplus te zwaaien. Ook is op de foto’s te zien dat Emma wederom optreed met Anouk. De twee lijken elkaar helemaal te hebben gevonden.

Lees ook: Foto: Emma Heesters draagt behalve sieraden helemaal niks!

Emma Heesters laat fans meezingen zonder succes

Het is natuurlijk super leuk voor Emma Heesters dat haar fans haar nummers helemaal uit hun hoofd kennen. Toch betekent dat natuurlijk niet dat deze fans ook daadwerkelijk zo goed kunnen zingen zoals Emma. Dat blijkt maar weer uit onderstaande video waarop je het publiek behoorlijk vals hoort meezingen. Gelukkig blijft Emma wel uiterst positief doorgaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!