Foto: Emma Heesters draagt behalve sieraden helemaal niks!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters deelt een uiterst video via Instagram. De blondine draagt niks behalve een paar sieraden!

Emma Heesters lijkt het steeds pikanter aan te willen pakken! De blondine poseert natuurlijk regelmatig in setjes of lekkere kledingstukken, maar wat Emma nu weer op haar Instagram plaatst, slaat écht alles. Het was namelijk weer tijd voor De Vrienden Van Amstel, waar Emma uiteraard aan mee doet. Dit leek de blondine een uitstekende gelegenheid om haar nieuwe setje aan te doen. Echter trok Emma slechts een paar sieraden aan, en voor de rest helemaal niks..

Ontkleedde Emma Heesters draagt alleen maar sieraden

Emma Heesters mocht onlangs weer het podium op met niemand minder dan De Vrienden Van Amstel! De blondine is inmiddels een ware vriendin van de show geworden en heeft zich zonder enige moeite bij het team gevoegd, wat natuurlijk leidde tot een hoop vreugde bij het publiek. Dit komt ook door de outfits waarin de blondine nog wel eens wil verschijnen. Emma is niet bang om wat uitdagends aan te trekken en dit is dan stiekem ook het liefste wat ze doet. Dat bewijst ze nu opnieuw, door wederom bij de Vrienden Van Amstel te verschijnen in het meest wat Emma in haar kast heeft liggen. Echter lijkt het alsof de zangeres voor deze outfit niet in haar kast heeft moeten kijken, want niks van wat Emma draagt lijkt op kleding! De blondine vertoont zichzelf in slechts wat sieraden, die de boel maar nét kunnen bedekken. Het is duidelijk dat Emma het steeds pikanter aan wil pakken, wat het publiek natuurlijk allesbehalve erg lijkt te vinden! Gaan we binnenkort een nóg pikantere Emma zien? Als dat nog mogelijk is..

Lees ook: Foto: Emma Heesters hijst zich in zéér pakje tijdens Vrienden van Amstel

Emma Heesters viert verjaardag bijna volledig ontkleed

Emma Heesters is onlangs 27 geworden! En om dit te vieren, besloot de blondine een spetterend feest te organiseren. Er waren veel influencers, zangers en bekendheden aanwezig en het feest leek er dan ook wild aan toe te gaan. Echter is de outfit van Emma hetgeen wat nog steeds de meeste aandacht trekt bij de volgers van de blondine. Dit is omdat de zangeres exact dezelfde outfit aanheeft als tijdens De Vrienden Van Amstel! Deze sieraden-outfit valt kennelijk goed in de smaak bij Emma en ze houdt er dan ook van om lekker te werk te gaan. Want als je in plaats van een topje slechts wat sieraden om je heen wikkelt, heb je veel lef. Op de foto’s van het feest zien we onder andere haar vriend Wesley Hoedt, maar ook zanger Flemming, en influencer Jade Anna. Dit was niet het enige, want ook Ronnie Flex en Kraantje Pappie waren natuurlijk van de partij. Het beloofde nog een lange nacht te worden, tot in de diepe ochtenduren. Emma gaat alweer haar 28e levensjaar in!

Lees ook: Foto: Emma Heesters gaat helemaal los in openhangend topje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!