Foto: Emma Heesters op romantische date met vreemde man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heeft Emma Heesters toch echt genoeg gehad van Instagram-rokkenjager Wesley Hoedt? Ze was met een vreemde man op een wel heel speciaal uitje…

Emma Heesters lijkt het erg naar haar zin te hebben in Disneyland. Ze kan geen genoeg krijgen van het pretpark in Parijs! Ditmaal is ze met een jongen op stap die niet op haar vriend Wesley Hoedt lijkt.

Emma Heesters is het liefst in Parijs

Emma Heesters heeft alles wat een vrouw kan wensen: een zeer succesvolle zangcarrière, een relatie met een stervoetballer, een flinke bankrekening en een succesvol YouTube-kanaal. Dan mag je jezelf af en toe belonen met een weekendje weg. Maar alleen op stap gaan; daar heeft Emma geen zin in! Omdat het de laatste tijd iets minder lekker loopt met haar vriend Wesley Hoedt, neemt ze gewoon een andere man mee op date. Locatie: het altijd romantische Disneyland Parijs. Het park zelf is trouwens net jarig geweest. En speciaal voor jonge en volwassen fans zoals Emma is er allerlei extra entertainment. Of ze hier ook op heeft gelet of te veel tijd ging besteden met haar gelukkige vriend laat ze op de foto niet zien. Het lijkt toch wel een beetje alsof ze in ieder geval haar vriend Wesley even helemaal was vergeten. Ze durfde het zelfs aan een foto te posten van de vervanging en hoe gezellig het wel niet was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

‘Friends’ zegt de bezette Emma Heesters zelf

De zangeres en streamer heeft alweer enige tijd een relatie met voetballer Wesley Hoedt. Die het misschien momenteel wat druk heeft met de competitie. Hij moet zich ongetwijfeld flink focussen op alles wat zich in en om het veld afspeelt en tijd voor kinderlijke avonturen lijkt er dan ook niet in te zitten. Zelfs niet voor het “goede doel”, zijn Emma. Wesley had de afgelopen tijd sowieso meer aan zijn hoofd dan alleen zijn blonde zangeresje. Hij schijnt een bezig bijtje te zijn op Instagram als het gaat om vrouwen benaderen via DMs. Aangezien hij binnenkort een schorsing uit moet zitten, en dus een weekendje vrij heeft, doet hij er goed aan toch even wat aandacht te schenken aan vriendin Emma. Naar Disneyland kan dan niet meer: zijn ‘vervanger’ was hem al voor. Wie deze vervanger precies is? Emma Heesters noemt hem ‘gewoon’ een vriend…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters is geen onbekende van pretparken

Emma is vaker te vinden in Dinseyland, maar ook in een van onze pretparken. Zo post ze regelmatig dat ze in de Efteling staat. En op 26 december vorig jaar was ze nog een onderdeel van een show van the streamers in de Efteling. De groep, die bestaat uit 16 Nederlandse artiesten, waaronder Emma, gaf op die datum een concert in de winter Efteling. Helemaal afreizen naar Disneyland zat er toen ook al niet in en dus was de Winter Efteling de ideale kans om even het innerlijke pretpark liefhebber te sussen. Twee uurtjes duurde de show toen. Nu staat ze dus wéér in Disneyland. Ze leek er op de foto in ieder geval weer erg gelukkig mee. Of zal dat toch aan de vreemde vent naast haar liggen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Streamers (@thelivestreamers)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?