Foto: Emma Heesters maakt gewaagde vergelijking in knalgeel pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vergelijkt Emma Heesters zichzelf stiekem met deze beroemde dame? Zó ver is de beeldschone blondine nog niet…

Emma Heesters poseert via Instagram in een knalgeel pakje. Deze foto plaatst ze ter promotie van haar nieuwste single ‘Zwaartekracht’. Het nieuwe nummer van de bloedmooie zangeres gaat lekker. Met bijna 2 ton streams na een weekend mag het lied plaatsnemen in de hitlijsten. Althans, niet in ons eigen land. ‘Zwaartekracht’ komt binnen op nummer 2 in België! Ze heeft al eerder nummers uitgebracht met Vlaamse artiesten. Samen met zanger ‘Metejoor’ scoorde ze een heuse hit, met het nummer ‘Rendez-Vous’. Dus de Nederlandse zangeres is haar beroemdheid in België flink aan het uitbreiden. Met deze knalgele outfit probeert ze stiekem nog de aandacht te trekken. Ook gooit ze er een zeer opvallende vergelijking in…

Emma Heesters ziet zichzelf als Jennifer Lopez

Emma Heesters plaatste ook nog een opvallende tekst onder de foto. De zangeres schreef bij het bericht: “Emma from the block. Ps Zwaartekracht entered the Belgian charts”. Het gaat om de eerste zin. De zangeres verwijst hier namelijk naar Jennifer Lopez, die zichzelf ‘Jenny from the Block’ noemde. Het nummer gaat over Lopez die ondanks de roem, trouw te blijven aan waar ze vandaan komt. Het nummer laat zien dat Lopez duidelijk lak aan de paparazzi had. Wilt Emma Heesters met deze vergelijking duidelijk maken dat ze hetzelfde voelt als Jennifer Lopez? En dat ze niks geeft om de roem en paparazzi? Emma is een grote, maar zo groot als Jennifer is ze nog niet!

Lees ook: Emma Heesters scoort hit met oude bekende: wie herkent hem nog?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gezinsuitbreiding voor Emma Heesters en vriend Wesley?

Onlangs deelde Emma Heesters een vrij opvallende foto via Instagram. De zangeres deelde een foto in de spiegel samen met haar vriend. Maar de tortelduifjes hebben hun handen op een aparte en opvallende plek geplaatst. De twee hebben namelijk allebei hun handen op de buik van Emma. Willen ze hiermee iets duidelijk maken? Wie weet zit er wel een gezinsuitbreiding aan te komen. In ieder geval blijft de positionering van de handen opvallend, en zeker niet onopgemerkt. Het lijkt erop dat Emma voorlopig haar handen vol heeft aan haar ‘bonuskinderen’, de kinderen van vriend Wesley Hoedt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters ontvangt platinum voor Rendez-Vous

Emma Heesters heeft onlangs een heel mooie prijs in ontvangst mogen nemen. De zangeres is namelijk samen met de Vlaamse zanger ‘Metejoor’ platinum gegaan in België. Met het nummer Rendez-Vous hebben de twee een nieuwe hit op hun naam staan. Vooral in België was het nummer razend-populair. Het nummer heeft dus de 10 miljoen streams aangetikt, maar de streams groeien elke dag nog verder. Een mooie prestatie dus, voor de Nederlandse blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.