Emma Heesters scoort hit met oude bekende: wie herkent hem nog?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft een nieuw nummer uitgebracht, genaamd Zwaartekracht. Maar daarvoor werkt ze samen met een oude bekende. Ken jij hem nog?

Emma Heesters heeft eindelijk gehoor gegeven aan al haar smekende fans die al maanden roepen om nieuwe muziek. Haar nieuwe nummer, Zwaartekracht, is eindelijk te beluisteren en klinkt natuurlijk fenomenaal goed. Maar ze heeft dat nummer niet alleen gemaakt. Voor Zwaartekracht werkte ze samen met een Vlaamse DJ. En niet zomaar de eerste de beste. Regi was haar samenwerkingspartner voor deze nieuwe plaat. Misschien dat die naam je nog wel iets zegt, want ook in Nederland was Regi ooit heel populair. Sterker nog, je zal sommige van zijn nummers nog wel wekelijks horen.

Lees ook:Emma Heesters maakt indruk met heerlijke foto in turnpakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Wie herkent Emma Heesters haar muzikale partner nog?

Emma Heesters werkt voor haar nieuwe nummer dus samen met de Vlaamse DJ Regi. En die naam heb je misschien wel eens eerder gehoord. Regi was namelijk onderdeel van de muziekformatie Milk Inc. En als dat nog steeds geen belletje doet rinkelen, dan heb je aan het begin van de jaren 2000 wel enorm onder een steen gelegen. Zij zijn namelijk bekend van het nummer Walk on Water. In het jaar 2000 was dat een enorme hit, en je zal het nummer nog steeds veel horen op feestjes of tijdens het uitgaan. Dat klonk destijds ongeveer zo.

Emma Heesters heeft dus flink talent in huis gehaald voor nieuw nummer

Voor haar nieuwe nummer heeft Emma Heesters dus flink talent ingeschakeld. Het is niet de eerste keer dat de zangeres samenwerkt met Vlaamse artiesten, maar meestal zit ze toch net een klein beetje in een andere hoek qua stijl. Het is goed om te zien dat Emma nieuwe dingen probeert. Zo kan ze alleen maar groeien als artiest. Daarbij ziet het er naar uit de het duo flink aan het genieten is van hun samenwerking. Dat zie je wel aan het plezier waarmee ze samen optreden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Ook achter de schermen hebben Emma en Regi veel plezier

Om goede muziek met elkaar te kunnen maken moet je als artiest wel een klik hebben met de personen met wie je werkt. Hoe beter de chemie, des te fijner klinkt de muziek. Het plezier spat er dan meestal vanaf. Dat zie je ook wel bij Emma en Regi, die van hun nieuwe nummer duidelijk een feestje hebben gemaakt. Ook achter de schermen kunnen de twee artiesten het erg goed met elkaar vinden. Tijdens de repetitie voor hun live optreden halen ze even een leuk grapje uit op video. Regi vindt het zo leuk dat hij zijn lach ook niet in kan houden. De twee hebben elkaar wat dat betreft wel goed gevonden. Het opent gelijk de deur voor Emma om een heel nieuw genre van muziek te ontdekken en veroveren. Het is dus interessant om Emma de komende tijd in de gaten te houden om te zien wat ze hierna weer voor muziek gaat maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?