Emma Heesters scoort hit met oude bekende: wie herkent hem nog?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft een nieuw nummer uitgebracht, genaamd Zwaartekracht. Maar daarvoor werkt ze samen met een oude bekende. Ken jij hem nog?

Emma Heesters heeft eindelijk gehoor gegeven aan al haar smekende fans die al maanden roepen om nieuwe muziek. Haar nieuwe nummer, Zwaartekracht, is eindelijk te beluisteren en klinkt natuurlijk fenomenaal goed. Maar ze heeft dat nummer niet alleen gemaakt. Voor Zwaartekracht werkte ze samen met een Vlaamse DJ. En niet zomaar de eerste de beste. Regi was haar samenwerkingspartner voor deze nieuwe plaat. Misschien dat die naam je nog wel iets zegt, want ook in Nederland was Regi ooit heel populair. Sterker nog, je zal sommige van zijn nummers nog wel wekelijks horen.

Lees ook:Emma Heesters maakt indruk met heerlijke foto in turnpakje
Wie herkent Emma Heesters haar muzikale partner nog?

Emma Heesters werkt voor haar nieuwe nummer dus samen met de Vlaamse DJ Regi. En die naam heb je misschien wel eens eerder gehoord. Regi was namelijk onderdeel van de muziekformatie Milk Inc. En als dat nog steeds geen belletje doet rinkelen, dan heb je aan het begin van de jaren 2000 wel enorm onder een steen gelegen. Zij zijn namelijk bekend van het nummer Walk on Water. In het jaar 2000 was dat een enorme hit, en je zal het nummer nog steeds veel horen op feestjes of tijdens het uitgaan. Dat klonk destijds ongeveer zo.

Emma Heesters heeft dus flink talent in huis gehaald voor nieuw nummer

Voor haar nieuwe nummer heeft Emma Heesters dus flink talent ingeschakeld. Het is niet de eerste keer dat de zangeres samenwerkt met Vlaamse artiesten, maar meestal zit ze toch net een klein beetje in een andere hoek qua stijl. Het is goed om te zien dat Emma nieuwe dingen probeert. Zo kan ze alleen maar groeien als artiest. Daarbij ziet het er naar uit de het duo flink aan het genieten is van hun samenwerking. Dat zie je wel aan het plezier waarmee ze samen optreden.
Ook achter de schermen hebben Emma en Regi veel plezier

Om goede muziek met elkaar te kunnen maken moet je als artiest wel een klik hebben met de personen met wie je werkt. Hoe beter de chemie, des te fijner klinkt de muziek. Het plezier spat er dan meestal vanaf. Dat zie je ook wel bij Emma en Regi, die van hun nieuwe nummer duidelijk een feestje hebben gemaakt. Ook achter de schermen kunnen de twee artiesten het erg goed met elkaar vinden. Tijdens de repetitie voor hun live optreden halen ze even een leuk grapje uit op video. Regi vindt het zo leuk dat hij zijn lach ook niet in kan houden. De twee hebben elkaar wat dat betreft wel goed gevonden. Het opent gelijk de deur voor Emma om een heel nieuw genre van muziek te ontdekken en veroveren. Het is dus interessant om Emma de komende tijd in de gaten te houden om te zien wat ze hierna weer voor muziek gaat maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!