Foto: Emma Heesters laat publiek watertanden met aan onderkant gescheurde jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters vindt het natuurlijk erg fijn om allemaal mooie foto’s van zichzelf te laten zien. En dat doet ze nu weer in een mooie jurk!

De leuke zangeres Emma Heesters weet nog altijd haar volgers te verbazen met de meest mooie foto’s van zichzelf. En daarmee weet Emma flink de aandacht te trekken op social media. Er gaat gee dag voorbij zonder dat haar volgers met verbazing naar haar mooie plaatjes staan te kijken. Emma vindt dat natuurlijk alleen maar leuk. Om hen een beetje tegemoet te komen, plaatst Emma Heesters voor haar volgers allemaal leuke kiekjes in outfits die best wel veel van de zangeres laten zien. Neem bijvoorbeeld de jurk die Emma op haar nieuwste foto draagt. Die verhult bijna niets vanwege de split die onderin de jurk zit. Zo wordt het wel een heel erg bijzonder plaatje.

Lees ook: Onbegrijpelijk: Bloedmooie Emma Heesters maakt backstage geen indruk op oersaaie gozer

Emma Heesters betovert volgers met mooie plaatjes

De mooie zangeres weet altijd wat goed gaat scoren bij haar volgers en daar speelt ze dan ook volledig op in. De jurk die ze op haar nieuwste foto’s aan had, die je trouwens hier kan bekijken, laten wel zien dat Emma heel goed snapt wat haar fans leuk vinden. De jurk die ze draagt laat van haar lange benen een hoop zien, maar zit ook strak gewikkeld om haar mooie vormen hen. En daarmee worden de fans van de blondine gelijk wild. Die worden erg blij van al dat vrouwelijk schoon wat ze voor hun kiezen krijgen. Behalve zingen is Emma haar tweede talent duidelijk het poseren voor de camera. Met al die mooie foto’s weet je ook dat de zangeres flink wat heeft kunnen oefenen op haar poses en houdingen.

Lees ook: Foto: Emma Heesters beleeft dampende ochtend na nacht vol passie met Wesley Hoedt

Emma Heesters weet wat haar volgers willen

Als je de volgers van Emma Heesters zou vragen wat ze het liefste willen zien op de social media kanalen van de zangeres, dan is het antwoord waarschijnlijk meer van de mooie vormen van Emma. Daar krijgt de zangeres haar volgers altijd wel mee aan het watertanden. Al die positieve aandacht die Emma krijgt op haar foto’s zorgt er natuurlijk voor dat ze graag nieuwe kiekjes blijft plaatsen. En dat is maar goed ook, want zo krijg je als fan van deze bloedmooie zangeres alleen nog maar meer van haar te zien.

Wat is er nou zo leuk aan Emma Heesters?

Het lijkt wel alsof de populariteit van Emma Heesters door het plafond aan het schieten is de laatste tijd. Maar wat maakt de zangeres nou zo leuk? Natuurlijk heeft ze een geweldige stem. Dat zal niemand ontkennen. Maar Emma heeft nog zoveel meer leuke aspecten. Zo weet ze altijd goed voor de dag te komen, met haar enorme hoeveelheid aan mooie kleding. De pakjes die ze draagt benadrukken altijd haar mooie vormen. Verder is ze een kei in het aannemen van de juiste poses om haar fans nog even te doen smelten. En de dansjes die ze doet op het podium, daar kan je als man alleen maar van genieten. Er is dus een hoop om van te houden als het om Emma Heesters gaat.

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram

Natuurlijk heeft Emma Heesters nog veel meer mooie foto’s online staan. Die kan je allemaal bekijken op Instagram. Daar heeft de blondine een hele voorraad aan mooie kiekjes waar je echt van gaat smullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...