Foto: Emma Heesters laat haar heerlijke onderstel zien in gevaarlijk kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters showt haar prachtige lichaam in een gevaarlijk kort glitterjurkje. En haar fans gaan daar helemaal los op…

Emma Heesters verleidt volgers met kort glitterjurkje

Zangeres Emma Heesters weet hartstikke goed hoe ze haar volgers om haar vinger moet winden. Iedereen die een blik werpt op het Instagram account van de knappe blondine ziet de verleidelijke volgers die Emma keer op keer plaatst. Het helpt natuurlijk ook mee dat Emma er zo goed uit ziet dat elke foto weer raak schiet in de roos bij haar fans. Zo is dat ook zeker weer het geval met onderstaande foto, waar Emma de show weer eens volledig steelt. De blondine heeft een paars glitterjurkje aan die erg los om haar lichaam hangt en helemaal is opgekropen naar boven. Hierdoor zie je bijna heel Emma haar onderkant tevoorschijn komen. Emma zit op een witte vloer in het opvallende paarse jurkje gecombineerd met hoge naaldhakken die zilveren glitters bevatten. In plaats van in de camera kijken geeft Emma haar ogen niet prijs, hierdoor is de foto nog spannender. De volgers van Emma gaan helemaal los in de reacties over hoe geweldig ze de foto vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters onthult grote geheimen in video

Veel mensen vinden Emma Heesters een geweldige zangeres, maar de blondine heeft ook altijd iets mysterieus gehad. Zomaar brak ze keihard door op het internet met haar YouTube covers en uiteindelijk als grote zangeres in Nederland. Toch is er veel onduidelijkheid over wie deze knappe blondine nou echt is en waar ze precies vandaan komt. Gelukkig deelt Emma Heesters de laatste tijd steeds meer video’s op TikTok waarin ze van alles over zichzelf vertelt. Daardoor leert iedereen Emma steeds beter kennen en ze maakt zelfs video’s waarin ze zichzelf klaar maakt en privé dingen deelt. Zo vertelt Emma in onderstaande video over dat ze helemaal geen natural blondine is, zoals vele misschien denken. De zangeres verft haar lange lokken namelijk al sinds ze acht jaar is en daarom denkt iedereen dat ze blondine is van zichzelf. Toch is niks minder waar want ze heeft hartstikke bruin haar en bruine ogen. Ook is Emma een slimme meid, want ze begon haar middelbare school op het tweetalige Vwo. Daarna ging ze toch naar de Havo, en toen weer terug naar Vwo. Waarschijnlijk was Emma dus een beetje zoekende in haar niveau.

@emmaheestersPart 2 💓💓♬ Hou Je B** (Feat. Maks) – Emma Heesters

 

Lees ook: Foto: Zwetende Emma Heesters puft uit in hoog opgetrokken broekje

Emma Heesters geniet intens van Disneyland

Het is een geweldige dag voor Emma Heesters want ze is met een vriendin naar Disneyland Parijs. De zangeres heeft er een TikTok video over gemaakt, en ze straalt aan alle kanten. Emma heeft haar Disney oortjes opgezet en een leuk shirtje aangetrokken om helemaal in thema van het park te passen. In haar video komen beelden voorbij van allerlei Disney parades en vele dolblije gezichten van Emma en haar vriendin.

@emmaheesters Disney 💖🏰 #disneylandparis30 @Disneyland Paris ✨ ♬ Disney-style fanfare-style BGM – harryfaoki

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?