Foto: Emma Heesters knalt het nieuwe jaar in met extreem kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters vierde onlangs nieuwjaar in Dubai! Het is daar aardig heet, dus Emma had zich lekker luchtig gekleed…

Emma Heesters is het nieuwe jaar ingegaan in Dubai! De blondine was hier samen met haar vriend, Wesley Hoedt. De twee tortelduifjes genoten van de jaarwisseling en vooral van elkaar. Emma Heesters had namelijk een wel héél kort jurkje aangetrokken voor deze gelegenheid. Perfect geschikt voor het warme klimaat daar. En ook een aangename verrassing voor de volgers van de blondine..

Emma Heesters laat volgers genieten met foto van jurkje

Emma Heesters deelde onlangs wat beelden van hoe haar nieuwjaarsnacht is verlopen. En als we de beelden moeten geloven, is die nacht uiterst uitdagend verlopen voor de blondine en haar vriend Wesley Hoedt. Op de eerste foto zien we het koppel poseren op het strand. De twee begeven zich in Dubai, want waar een betere plek om het nieuwe jaar in te gaan dan daar? Wesley is zakelijk gekleed in een overhemd, maar de outfit van Emma steelt toch écht de show. De zangeres draagt een uiterst kort glitterjurkje, met een vrij open voorkant. Dit korte jurkje leek Emma perfect geschikt voor deze gelegenheid, dus besloot ze om hem uit de kast te trekken. Qua temperatuur is het zeker een goede keuze, want de temperaturen in Dubai zijn natuurlijk hoog! Daarvoor is deze luchtige outfit van Emma in ieder geval een goede optie. Vervolgens maken de twee nog een blije selfie, en sluiten de ze nacht af met veel vuurwerk. Het beloofde nog een wilde, lange avond te worden..

Lees ook: Foto: Emma Heesters laat fans genieten in superstrak gouden pakje

Internationaal bekende Emma Heesters maakt India wild

Emma Heesters is natuurlijk in Nederland een grote bekendheid geworden, maar in één land is die bekendheid van Emma nog vele male groter dan in ons kikkerlandje. Namelijk in India! De mensen uit India zijn gek op de Youtube video’s van de blondine, die ook vaak een ‘cover’ zingt in het Indiaans. Emma Heesters was echter nog nooit in India geweest, tot nu. Via Instagram deelt de blondine namelijk vele kiekjes van haar optreden in India. De blondine stond namelijk op het Sunburn festival. En als je dacht dat dit een klein festival was, had je het mis. Op de foto’s is te zien dat de blondine voor een immens grote mensenmassa optreedt, en dat iedereen in het publiek van Emma houdt. In Nederland is ze een grote, in India is ze een ware ster. Dat bewijst de blondine opnieuw door middel van deze opvallende foto’s vanuit India. Zo’n mooie blonde zangeres, die ook nog is in hun taal kan zingen, hebben de mensen uit India nog nooit meegemaakt.

Lees ook: Foto: Emma Heesters verwent volgers met diepe inkijk

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.