Foto: Emma Heesters laat fans genieten in superstrak gouden pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters gaat helemaal los in India. Ze verovert de harten van haar fans met geweldige pakjes op het podium! Ze pakt ook nu weer heerlijk uit!

Emma Heesters is misschien nog wel populairder in India dan in Nederland. De zangeres ging helemaal viraal in het land in Zuid-Azië. Fans konden niet wachten tot ze eindelijk naar India af zou reizen voor een tour. Nu het zover is, blaast Emma iedereen omver met haar geweldige optredens en nog betere pakjes!

Emma Heesters verwent volgers met strak pakje

Ze is een enorme rage in India, de knappe zangeres Emma Heesters. De blondine is al langere tijd super populair in het Aziatische land. Fans uit het verre land vragen zich dan ook al heel erg lang af wanneer ze een keertje een tour komt doen daar. Een maand geleden maakte ze via YouTube bekend dat het moment dan eindelijk daar was. Massaal kwamen de fans dan ook naar het Sunburn Festival, waar ze eindelijk hun idool mochten aanschouwen. Wij durven wel te stellen dat ze niet teleurgesteld waren met het concert dat ze daar te zien kregen. Emma Heesters had weer maximaal uitgepakt, waar ze inmiddels ook wel om bekend staat. Met een geweldig strak gouden pakje deed ze iedereen versteld staan. Een heerlijke foto van achter laat ook aan haar volgers op sociale media zien dat haar outfit om te smullen is. Aan alles is te voelen dat dit een heel speciale show was. Gelukkig mogen wij via sociale media ook nog meegenieten van Emma!

Emma Heesters laat volgers kiezen waar ze heengaat

Haar tour door India is nog maar net begonnen, dus er komt nog een hele hoop aan waar de fans van Emma Heesters naar uit kunnen kijken. Maar waar ze precies heen gaat, is nog niet bekend. Sterker nog: Emma lijkt nog helemaal niet bepaald te hebben. Op haar Instagram verhaal vraagt ze namelijk aan haar volgers om te stemmen waar ze hierna heen moet gaan. Vier grote steden maken kans. En om iedereen nog even lekker te maken, gooit ze bij de poll nog een foto van het concert op het Sunburn Festival. Lekker sensueel staat ze te dansen op het podium. Hier worden haar fans wild van!

Emma heesters

Emma Heesters geniet van kerst met familie

Voordat ze naar India vloog, vierde Emma Heesters gezellig kerst met haar familie. Ze zal haar vriend Wesley Hoedt en de kinderen immers een tijdje moeten missen als ze gaat touren. Daarom is het extra lekker om de kerst nog even samen door te brengen. Op de foto die ervan op Instagram verscheen, zien we een perfect gelukkig gezinnetje. Emma Heesters heeft voor iedereen een leuk kerstpakje geregeld. Samen zijn de vier druk met bakken. Worden het kerstkoekjes of oliebollen? In ieder geval knoeien ze er lekker op los.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!