Foto: Emma Heesters verwent volgers met diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres Emma Heesters heeft deze kerst iedereen verrast met een foto waar ze veel van zichzelf laat zien. 

Emma Heesters geeft een bijzonder inkijkje op nieuwe foto

De knappe blondine weet dondersgoed hoe verleidelijk haar foto’s soms overkomen en ze doet er dan ook graag een schepje bovenop. Het is immers kerst en dan moet je wel een leuk cadeautje geven. In het geval van Emma is dat cadeau een prachtige foto waarin je meer ziet van de zangeres dan ooit tevoren. Emma Heesters bewijst met deze prachtige foto maar weer eens waarom ze al die aandacht toch dubbel en dwars verdiend. Niet alleen haar stem is prachtig, maar haar vrouwelijke vormen zijn ook om aan te prijzen. En laten we niet vergeten hoe verleidelijk de pakjes van Emma Heesters soms kunnen zijn. Kijk dus maar snel naar het kerstcadeautje dat Emma aan haar volgers heeft gegeven, want het is echt een partij bijzonder.

Lees ook: Video: Emma Heesters doet lekker dansje in kort kerstjurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Vandaag is rood de kleur van Emma Heesters

Deze kerst draait volledig om Emma Heesters. Niet alleen zal je haar zoete stem veel over de radio horen, maar ook op social media is de zangeres helemaal in de kerstsferen beland. Zo plaatst ze een aantal kerstfoto’s en video’s, waarin ze haar pakjes voor de feestdagen onthuld. En die zijn niet mis. Emma ziet er in haar rode pakje echt enorm verleidelijk uit. Nu helpt het natuurlijk ook dat de zangeres een inkijkje geeft in haar prachtige rondingen. Dat is pas een echt cadeautje. Dus vergeet alle rommel die je dit jaar onder de boom hebt gekregen en focus je lekker op Emma Heesters en haar prachtige foto’s, daar wordt je een stuk blijer van.

Van top tot teen is Emma Heesters een prachtige vrouw

Het lijkt wel alsof Emma net uit een foute kerstfilm is komen lopen, met zo’n rode outfit. Maar natuurlijk is Emma veel leuker dan elke actrice in Nederland ooit kan zijn. Haar lange rode jas verhult wel een hoop, gelukkig heeft ze hem voor de foto in het midden open gelaten. Zo heb je nog goed zicht op Emma haar cadeautjes. Met veel plezier deelt Emma de foto’s van zichzelf op haar social media. Emma Heesters zorgt ervoor dat jij de hele week in de kerststemming blijft met haar verrukkelijke foto’s.

Emma Heesters blaast je een klein kusje toe deze kerst

Alsof het niet beter kon, weet Emma Heesters je alsnog te verrassen. Ze blaast haar volgers een klein kusje toe. Dat wordt natuurlijk erg gewaardeerd door de grote groep aanbidders die Emma heeft. Ze wenst iedereen een fijne kerst toe en dat zal het na het zien van al deze foto’s ook zeker worden. Emma Heesters heeft met haar bijzondere inkijkje de kerstdagen voor veel mensen een beetje weten op te vrolijken. Merry Christmas Emma! Hopelijk zie je er volgend jaar net zo betoverend uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!