Foto: Emma Heesters heeft het héél gezellig in doorzichtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters deelt een stel innige kiekjes via Instagram. De blondine lijkt het wel héél gezellig te hebben in dit uiterst doorzichtige kledingstuk..

Emma Heesters heeft een nieuw nummer uitgebracht met niemand minder dan Anouk! De twee lijken apetrots te zijn dit nummer te mogen presenteren, en dat doen ze dan ook volledig op hun eigen manier. We zien een stel lacherige foto’s van de blondines, en Emma lijkt het wel héél gezellig en grappig te vinden, terwijl ze haar doorzichtige topje aanheeft..

Emma Heesters toont doorzichtig topje in lacherige kiekjes

Emma Heesters heeft een gloednieuw nummer klaarliggen met Anouk. De blondines lijken helemaal in de wolken te zijn met hun nieuwe plaat, want aan de foto’s via Instagram te zien kunnen de twee niet stoppen met lachen. We zien Anouk en Emma saampjes meerdere keren poseren voor de vele foto’s. Alleen één ding was wel héél opvallend aan de kiekjes. Het draait namelijk allemaal om de outfit van Emma Heesters, die behoorlijk bijzonder is. Ze draagt een doorzichtig topje, terwijl ze ook nog eens meerdere malen verandert van pose. Het is de geluksdag voor de volgers van Emma! Maar deze kiekjes hadden natuurlijk allemaal maar één doel, een aankondiging! ‘Met jou kan ik het aan‘ is vanaf nu te beluisteren! Ga jij hem luisteren?

Lees ook: Foto: Emma Heesters knalt het nieuwe jaar in met extreem kort jurkje

Emma Heesters en Anouk een nieuw duo in opkomst?

Emma Heesters en Anouk presenteren hen nieuwe single via Instagram door middel van een stel innige kiekjes, maar ook door middel van een echt optreden! ‘Met jou kan ik het aan‘ is de nieuwe themesong van Vrienden van Amstel, gezongen door de twee blondines. Ze zingen het nummer voor het eerst gezamenlijk, en ook hier wordt flink gelachen. Het is duidelijk dat de twee niet geheel serieus kunnen blijven in elkaars bijzijn, want we zien ze alleen maar lachen. In ieder geval maakt dat deze match alleen nog maar leuker! Anouk en Emma Heesters zijn twee nieuwe hartsvriendinnen.

Lees ook: Foto: Emma Heesters laat fans genieten in superstrak gouden pakje

Emma Heesters viert de Kerst met uiterst open shirtje

De Kerst is inmiddels achter de rug, maar dat betekent niet dat we niet kunnen genieten van de Kerst-achtige kiekjes die er online zijn gezet door Emma Heesters. Ze deelde afgelopen Kerstdagen een mooie selfie bij de kerstboom. Één ding was alleen opvallender dan de kerstboom, en dat was het shirtje van Emma. Deze hing wederom lekker open en de blondine houdt kennelijk van wat luchtige kleding. Ze lijkt een voorproefje te geven van haar troeven en gaat de Kerst in. Door middel van een uitdagende blik heeft ze een paar laatste woorden voor haar volgers; “Merry Christmas!“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.