Foto: Eloise van Oranje stiekem gespot met bekende presentator

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Spionnen van JuiceChannel hebben Eloise van Oranje op heterdaad betrapt! De blonde dame met blauw bloed werd gespot met een bekend figuur…

JuiceChannel is weer lekker aan het roddelen! Het roddelkanaal op Instagram weten hun volgers altijd goed op de hoogte te houden met de meest verfrissende roddels omtrent de Nederlandse reality-scene. Dit keer was het dus de beurt aan Eloise van Oranje, die gespot zou zijn met een wel héél bekende Nederlandse presentator. Wat is er aan de hand met deze twee?

Eloise van Oranje betrapt met Rick Brandsteder

JuiceChannel is weer lekker op dreef. De roddelkanalen via Instagram worden steeds populairder, en na Yvonne Coldeweijer lijkt ook JuiceChannel dagelijks met de pittigste en sappigste nieuwtjes te komen omtrent de Nederlandse bekendheden. Dit keer zagen we een naam voorbij komen die we nooit eerder zagen op een roddelkanaal. Het was namelijk de beurt een Eloise van Oranje, die gespot zou zijn. JuiceChannel kreeg namelijk in hun inbox een verhaal over de koninklijke bekendheid die gespot zou zijn met een bekende presentator. Het gaat hier om niemand minder dan Rick Brandsteder! Eloise en Rick zouden samen gespot zijn op Schiphol. Schiphol is voor bn’ers natuurlijk een gevarenzone, want regelmatig krijgen Yvonne of JuiceChannel roddels binnen over bekendheden op Schiphol. Eloise en Rick hebben een leeftijdsverschil van 18 jaar, dus het zou vrij opvallend zijn als er meer zou spelen achter deze ontmoeting. Zou er meer spelen dan alleen vriendschap tussen de twee?

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver kruipt dicht op schoot bij Rick Brandsteder tijdens Expeditie Robinson

Eloise van Oranje in nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Deze ontmoeting tussen Eloise van Oranje en Rick Brandsteder lijkt echter ook nog een hele andere kant op te kunnen. Volgens JuiceChannel zitten de twee namelijk allebei in het nieuwe seizoen van het perfecte plaatje! De kans is dus rijkelijk aanwezig dat Eloise en Rick op Schiphol gespot zijn, omtrent opnames van het nieuwe seizoen van het fotografie-programma. Even later volgde JuiceChannel ook nog met de éxtra info dat ze samen op de lucht naar Kaapstad zijn gegaan. Alles leidt er dus naartoe dat dit allemaal draait om het programma.

Deelnemers nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje 2023

Als het speurwerk van de verschillende Juicechannels gelijk heeft, zouden we nu dus kunnen invullen dat Eloise van Oranje een deelnemer is van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. De koninklijke influencer is dagelijks in de weer met foto’s schieten, dus fotografie zal vast ook wel een ding zijn voor haar toch? Ook Rick Brandsteder zouden we voorzichtig kunnen bevestigen als nieuwe deelnemer voor het programma. Hij is constant in de weer met camera’s, maar hij staat er slechts voor. En dat zijn ook geen fotocamera’s, maar gewoon echte videocamera’s. Zal Rick Brandsteder het als presentator goed doen bij zo’n soort spelshow? Het zal gegarandeerd een echte uitdaging worden voor de twee, maar misschien bevestigt dit tripje naar Kaapstad wel dat ze samen in de finale staan? Normaliter stuurt Het Perfecte Plaatje z’n deelnemers pas over de grens als de finale aangebroken is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!