Foto: Eloise van Oranje propt haar mond helemaal vol in laaghangend topje

Datum: 

Categorie:

De prachtige gravin Eloise van Oranje is ondanks haar koninklijk bloed erg normaal gebleven. Dat zie je wel aan haar leuke foto.

Eloise van Oranje deelt leuk kiekje

De aantrekkelijke gravin Eloise van Oranje heeft weer een nieuw plaatje online gezet. En met haar nieuwe foto wordt maar weer eens duidelijk hoe gewoon de knappe blondine is gebleven, ondanks het koninklijk bloed dat door haar aderen stroomt. De influencer heeft wat meer vrijheden dan haar nichtjes en weet die ook volledig te gebruiken. Zo heeft ze haar eigen goedlopende social media kanalen waar ze haar volgers altijd erg blij weet te maken met allemaal mooie foto’s. Ook nu heeft Eloise een leuk plaatje weten te plaatsen. Je kan zien hoe de gravin een flink broodje naar binnen werkt op een iets minder charmante manier dan gedacht. Daarmee laat Eloise zien dat ze net zo is als iedereen. Wat ze ook laat zien is haar prachtige , vanwege haar zeer laag hangende topje.

Lees ook: Foto: Eloise van Oranje laat zich van wilde kant zien in badpakje tijdens boottripje
Het laag hangende topje van Eloise van Oranje

De knappe blondine heeft op haar nieuwste foto een wel heel erg laag hangend topje aan. Dat zit er natuurlijk op de foto erg spannend uit, maar zorgt er ook voor dat je misschien iets meer van het van Eloise te zien krijgt dan de bedoeling is. zelf kan ze er natuurlijk niet zo op letten, ze is veel te druk bezig met het naar binnen werken van haar lekkere broodje. Het plaatje ziet er in ieder geval lekker spontaan en gezellig uit. Eloise weet haar volgers dus wel weer zeer blij te maken met dit leuke kiekje.
Eloise van Oranje deelt zonnige foto van genietmomentje

Als influencer moet je af en toe tussen het maken van al die spannende foto’s door, ook even een momentje rust nemen, om vervolgens daarvan weer een spannende foto te maken. Dat is dan ook exact wat Eloise van Oranje doet. Ze heeft even een heerlijk momentje rust met een glas wijn erbij. Maar ze kan dat natuurlijk niet doen, zonder er gelijk een foto voor haar volgers van te maken. Ze zet haar meest vrolijke blik op en gaat vol in het zonnetje staan. Dat zorgt er wel voor dat de foto er meteen extra vrolijk uit ziet.

Het strakke topje van Eloise van Oranje

Wat nog meer opvalt op de foto is het zeer strakke topje van Eloise van Oranje. Daardoor kan je haar prachtige gelijk beter zien. De knappe blondine weet absoluut wat ze aan moet trekken om ervoor te zorgen dat haar volgers de foto’s die ze maakt leuk gaan vinden. In haar rol als influencer is Eloise van Oranje flink gegroeid de afgelopen jaren. Een mooie foto van zichzelf maken doet de knappe blondine nu zonder moeite.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!