Foto: Eloise van Oranje maakt royalty-watchers weer boos met extreem kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Eloise van Oranje moet helaas afscheid nemen van haar avonturen bij Het Perfecte Plaatje.

Eloise van Oranje maakt geen vrienden met nieuwe foto

Ze wordt al een tijdje boos op de voet gevolgd door royalty watchers en daar zal voorlopig geen einde aan komen dankzij deze foto. Deel van de koninklijke familie en fulltime influencer Eloise van Oranje is volop bezig met haar online carrière uitbouwen. Toen de uitnodiging om deel te nemen aan Het Perfecte Plaatje voorbij kwam, moest Eloise dus simpelweg wel ja zeggen. En het is maar goed dat ze dat gedaan heeft, want anders had Eloise een hoop mooie momenten gemist. Maar nu kan ze met veel plezier terugkijken op een mooi seizoen Het Perfecte Plaatje. Tijdens het seizoen had ze een aantal keer een flinke rel veroorzaakt door haar spannende outfits en ook bij haar laatste aflevering is het waarschijnlijk weer raak. Deze foto van de knappe influencer is zeker de moeite waard!

Lees ook: Eloise van Oranje negeert kritiek en deelt weer spannende foto

Eloise van Oranje veroorzaakt flinke rel met haar spannende outfits

laatst was iedereen in rep en roer toen Eloise van Oranje in foto’s maakte tijdens het tv-programma. Het was natuurlijk wel een beetje apart om iemand van de koninklijke familie dat te zien doen, maar de foto’s waren natuurlijk ontzettend goed gelukt. Eloise zag er op de foto’s prachtig uit. Maar royalty watchers zeiden massaal: ‘Dit kan niet’. En dus ontstond online even een relletje tussen de mensen die het met de royalty puristen eens waren en de mensen die aan de kant van Eloise stonden. Maar zoals je op de foto hierboven kan zien, laat de commotie Eloise redelijk koud. Ze doet het namelijk nog eens dunnetjes over. Alleen deze keer draagt ze een kort jurkje in plaats van een badpak. Die staat haar natuurlijk ook weer briljant. Eloise weet van elke outfit een feestje te maken.

Eloise van Oranje niet meer te bewonderen in Het Perfecte Plaatje

Helaas was dit optreden van Eloise wel haar laatste in het programma. Ze ligt helaas uit Het Perfecte Plaatje, omdat ze de volgende ronde niet heeft gehaald. Jammer voor Eloise, en haar fans natuurlijk, maar de knappe dame in kwestie is vooral erg dankbaar voor het avontuur dat ze heeft mogen beleven: “dat was het dan… het einde van mijn ongelofelijke mooie HPP op reis door zuid afrika met nog mooiere mensen. met alle ups (en paar downs) heb ik zo ontzettend genoten van elk moment. ik heb het voor mezelf zo goed kunnen afsluiten met een speech en lekker eten met uitzicht met de hele crew. die wil ik ook heel graag bedanken. zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.” Het blijkt maar weer dat Eloise ondanks haar royale opvoeding toch redelijk nuchter is gebleven. En hoewel ze niet meer te zien is in Het Perfecte Plaatje, zal ze nog vaak genoeg leuke kiekjes delen met haar volgers op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!