Foto: Ellen Hoog laat haar achterste fotograferen in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse hockeyster Ellen Hoog maakt haar volgers helemaal wild met dit kiekje vanuit haar zwembad!

Ellen Hoog geeft alles prijs vanuit haar zwembad

De knappe Ellen Hoog ligt op een luchtbedje midden in het water en is helemaal in haar element. Met haar rode , die fel afsteekt tegen het blauwe water, zorgt ze voor een prachtig uitzicht. Het is bijna onmogelijk om niet te worden verleid door haar schoonheid en charme. Terwijl ze rustig drijft, genietend van de zonnestralen op haar gezicht, is het alsof de tijd stilstaat. Het lijkt alsof niets anders er nog toe doet dan deze perfecte momenten van ontspanning en gelukzaligheid. Haar volgers kunnen alleen maar jaloers zijn op dit schitterende tafereel. Ellen Hoog, de koningin van het hockeyveld, laat zien dat ze ook in het water weet hoe ze moet schitteren. Met haar stralende glimlach en haar betoverende uitstraling, zorgt ze voor een onvergetelijk moment. Dat maakt ze wel duidelijk met wat ze bij haar Instagram-post vermeld, namelijk Sun’s out, Guns out! Met Guns daar bedoelt Ellen natuurlijk haar heerlijke kadetjes mee die net boven het water uit drijven. Hieronder zie je precies waar we het over hebben!

Lees ook: Ellen Hoog komt weer eens binnenwaaien

Ellen Hoog weet van geen ophouden!

Nou nou, Ellen Hoog weet van geen ophouden hè! Eerst flikt ze het al om ons jaloers te maken met een prachtige foto van haar in het zwembad, en nu gooit ze er nog een schepje bovenop met een foto van haarzelf op een heerlijk terrasje aan het kraakheldere zeewater. Het lijkt alsof Ellen geen genoeg kan krijgen van het heerlijke weer en de mooie omgeving waarin ze zich bevindt. Of zou het stiekem gewoon een tactiek zijn om ons allemaal groen en geel van jaloezie te laten zien? Nou, dat is haar in ieder geval gelukt! Maar laten we eerlijk zijn, wie zou er nou niet willen ruilen met Ellen op dit moment? Lekker genieten van het zonnetje, een verfrissend drankje en een adembenemend uitzicht op de zee. Wij kunnen alleen maar hopen dat ze ons snel weer trakteert op zo’n heerlijke foto, want we kunnen er geen genoeg van krijgen!

Ellen Hoog is een enorm trotse moeder!

Ellen Hoog deelt een foto op haar sociale media waarop haar kleine meisjes te zien zijn, waarvan de oudste nu al staat te stralen in haar heerlijke outfit. In haar bericht beschrijft ze hoe verbijsterd ze is over de snelheid waarmee de tijd vliegt. Het lijkt alsof het eerste half jaar voorbij kroop, terwijl de volgende maanden voorbijvlogen. Ze vervolgt haar bericht door te delen dat haar dochter hen het eerste half jaar weinig slaap heeft gegund, maar dat het overdag meer dan goedgemaakt werd en nog steeds wordt! Haar dochter is vrolijk en blij, en lijkt te genieten van gezelschap. “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd” lijkt haar levensmotto te worden, aldus Ellen. Het is hartverwarmend om te zien hoe Ellen Hoog geniet van het moederschap en trots is op haar kleine meiden. Het is duidelijk dat haar dochter een belangrijke plaats in haar hart heeft veroverd en dat ze er alles aan zal doen om haar te ondersteunen en te beschermen terwijl ze opgroeit!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!