Foto: Elize van der Horst deelt dampende kiekjes in minimale hoeveelheid kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Elize van der Horst is op vakantie en dat mag iedereen weten. De zangers deelt hele fijne beelden van zichzelf op haar tropische bestemming..

Het is natuurlijk erg koud in ons Nederland en daar heeft Elize van der Horst het blijkbaar niet zo op. De brunette houdt enorm veel van zon, zee en strand. Groot gelijk heeft Elize ook, want daar kan ze heerlijk flaneren in haar zwemoutfitjes. Natuurlijk ziet Elize er ook goed uit in winterse kleding, want gevoel voor mode heeft de zangeres zeker. Altijd ziet Elize er op en top uit, wat ze ook aan het doen is. Hier is haar vriend Hedwiges Maduro vast ontzettend blij mee, want hij mag maar trots zijn op zo’n knappe vriendin als Elize.

Elize van der Horst heeft het warm op mooie foto’s

De twee vieren kerst op een lekkere warme plek dit jaar. De twee hebben het goed bekeken door naar het zonnige Curaçao te vertrekken voor een deel van de feestdagen. Waarschijnlijk voelen Hedwiges en Elize zich daar hartstikke thuis. Zo deelt het koppel een schattige foto van hen samen in zomerse outfitjes bij een kerstboom. Op andere foto’s die Elize deelt is alleen zij te zien, en dat vinden haar volgers helemaal niet erg. De brunette heeft altijd al een prachtig kleurtje, maar heeft nog even flink liggen zonnen onder de Caribische zon. Hierdoor is ze nu prachtig gekleurd. Dat vraagt voor wat fotoshoots op het eiland. Op onderstaande foto is Elize te zien terwijl ze in een strandbedje ligt die in de vorm van een hartje is. Een echt liefdesnestje dus. Hier poseert de brunette vrolijk in en de beelden liegen er niet om. Bekijk de andere foto’s op Elize van der Horst haar Instagram.

Elize van der Horst op vakantie

Elize van der Horst deelt geweldige hoogtepunten

Het is op alle social media kanalen een grote trend om een video te maken met alle hoogtepunten van het hele jaar. Je wordt er een beetje mee dood gegooid, maar de video’s zijn stiekem ook wel leuk om te kijken. Het lijkt alsof iedereen een perfect jaar heeft gehad met alleen maar leuke dingen. Elize van der Horst doet vrolijk mee aan de hoogtepunten trend, en haar video liegt er niet om. Zo heeft de brunette vele geweldige optredens mogen verzorgen en heeft ze iedereen betovert met haar mooie stem. Verder komen er veel vrolijke video’s voorbij van Elize en haar vrienden terwijl ze een leuke tijd hebben.

Lees ook: Ajax-trainer Hedwiges Maduro kan altijd nog uithuilen bij zijn bloedmooie vriendin Elize

Elize van der Horst deelt niet eerder vertoonde beelden

De knappe Elize van der Horst wordt regelmatig gevraagd voor een fotoshoot of andere samenwerking ter promotie van dingen. Toch was dit keer het verzoek dat Elize kreeg extra bijzonder. Zo heeft fotograaf Jasper Suyk voor zijn nieuwste project achtentwintig vrouwen gefotografeerd die allemaal in een boek zijn gekomen. Het zijn hele speciale beelden, want de vrouwen hebben allemaal niks aan. Elize is in de shoot helemaal bedekt met glitters, waardoor ze een soort ‘space girl’ lijkt geworden.

Elize van der Horst geniet op vakantie

Meer Elize zie je op Instagram

Hoewel Elize van der Horst al járen meeloopt, ziet ze er nog altijd geweldig uit. Geen wonder dat ze elk moment aangrijpt om schitterende kiekjes van zichzelf de wereld in te slingeren via haar Instagramkanaal. We raden iedereen dan ook aan om haar op de voet te volgen op de socials!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...