Foto: ‘Eleven’ van Stranger Things is ineens bloedmooie vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eén van de meest opvallende karakters uit Stranger Things is misschien wel ‘Eleven’. Dit karakter wordt gespeeld door niemand minder dan Millie Bobby Brown.

In de serie ziet Eleven er niet altijd erg charmant uit, maar Millie heeft een flinke opknapbeurt gehad en de actrice ziet er tegenwoordig prachtig uit.

Zo kennen we Millie Bobby Brown

De actrice van Stranger Things schittert al drie seizoenen lang in de horror/science fiction serie. Er is zelfs net bekend gemaakt dat het vierde seizoen eraan komt en er staan zelfs al een aantal afleveringen online, heel goed nieuws dus. Zo ook voor Millie Bobby Brown die wederom het karakter Eleven mag spelen in de serie. In de teaser van het nieuwste seizoen is Eleven als terugkerende hoofdrolspeler te zien. Tijdens  het eerste seizoen van Stranger Things Milly Bobby Brown een kaalgeschoren hoofd en in het nieuwste deel is dit wederom het geval. Je kan stellen dat dit Milly niet een niet super aantrekkelijke look geeft.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper toont vangst na lekker wild avondje

Millie Bobby Brown met blond haar en zwoele blik

In tegenstelling tot het karakter Eleven dat Millie Bobby Brown speelt heeft ze in het dagelijkse leven het liefst juist lang en dik haar. Het lijkt ook dat Millie het leuk vind om hier nog een beetje mee te experimenteren. Op onderstaande foto zien we een super knappe vrouw met lang blond haar. Millie geeft een zwoele blik in de camera en ze ziet er geweldig uit. Wat ook ongelofelijk is, is dat Millie nog maar net 18 jaar is geworden. Op de foto zou de actrice zo eind twintig of dertig kunnen zijn…

Millie Bobby Brown met donkerbruin haar

Naast Millie Bobby Brown haar blonde look is Millie van zichzelf een echte brunette. Ook deze look staat haar echt fantastisch. Op deze foto geeft de Stranger Things actrice een hele onschuldige blik wat haar nog knapper maakt. Te zien is dat Millie een paarse beker vasthoud van het merk Florence by Mills. Het eigen opgezette merk van Millie. Ze verkoopt allerlei beauty producten met een dromerig lookje.

Dit is dé vriend van Millie Bobby Brown

Helaas is Millie Bobby Brown al bezet, wat natuurlijk geen verassing is aangezien Millie en heel knap is en een hele goede actrice. De vriend van Millie is Jake Bongiovi die zelf ook nog maar 19 jaar oud is. Een jong sterrenkoppel dus. En Jake heeft niet zomaar een bekende vader maar de enige echte rockster Bon Jovi. Millie weet wel wie ze uitkiest dus. Waarschijnlijk zijn de twee nu een jaar samen. Voordat de twee samen kwamen had Millie het erg druk met het daten van verschillende jongens. Zo kwamen er realitysterren en basketbal spelers voorbij waarmee Millie het erg gezellig mee had.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!