Foto: Geraldine Kemper toont vangst na lekker wild avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is een televisiepresentatrice die ook nog houdt van een lekker borreltje en even doorzakken tot diep in de nacht. Helaas werd ze wakker met een ongewenste gast…

Geraldine Kemper ging los op een festivalletje, zoals ze wel vaker doet. Met een voor-tijdens-na foto kan je zien hoe haar dat afging. Ze begon hoopvol in de zon en vol vreugde, maar al snel sloeg dat om in vreugde in de nacht. En vervolgens weer in de zon, maar dan zonder vreugde. Hiernaast laat de feestende presentatrice nog veel meer zien. De ‘vangst’ na deze wilde avond vol alcohol en muziek bijvoorbeeld. Wie heeft ze mee naar huis genomen? Een enorme kater! Met veel moeite duwt ze nog dapper een duimpje de lucht in voor de morning after-foto. Waarschijnlijk moest ze daarna toegeven aan de misselijkheid en hoofdpijn. We hopen dat ze snel weer de oude Geraldine van de eerste foto is.

Geraldine Kemper heeft kater

Je kan, als hardwerkende presentatrice en dertiger, niet altijd gaan stappen. Geraldine heeft verschillende verantwoordelijkheden natuurlijk. Zoals haar baan, haar kinderen en natuurlijk haar lichaam. Die laatste kan ze nog wel eens vergeten tijdens zo’n wilde nacht. Vooral als er erg veel alcohol gedronken wordt en er flink wordt gedanst, dan kan je vergeten dat je te ver gaat met je lichaam. Zoals Geraldine hier laat zien. Vervolgens wakker worden, dat gaat niet meer als de danspasjes in de nacht. Helemaal uitgedroogd wordt Geraldine wakker en haar glimlach is gelijk een stuk minder breed. Maar ze kan er wel om lachen gelukkig en maakt, met gepaste zelfspot, nog een laatste foto. Net op tijd kan ze haar bed weer vinden, en misschien een glas water?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Bekend recept voor Geraldine Kemper

Je zou denken dat de BNN-presentatrice veel ervaring heeft met alcohol, katers, lange stapavonden en ook hoe je een kater voorkomt. Zou ze dit inmiddels al allemaal vergeten zijn? Met de foto’s toont ze aan wel nog te blijven staan en lange stapavonden aan te kunnen. Maar de mogelijkheid van een kater was ze even vergeten. Best logisch, na wat biertjes, dan maakt weinig meer uit. Behalve dansen, dansen en glimlachen. Met nog een foto, als herinnering aan de nacht, tussendoor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Presentatrice met duim omhoog

Met de middelste foto geeft ze aan dat het goed met haar gaat. Ze is wat dronken en moe, maar dat is ze wel gewend. De slimme blondine maakt gelijk een plan. Een drie-stappenplan. Ze had al een dag foto en dacht dat het handig was om haar nachtelijke gemoedstoestand ook maar vast te leggen. Zou ze toch al gemerkt hebben dat een kater in de ochtend aanstaande is? Haar plan is in ieder geval gelukt! En vele volgers kunnen lachen om haar drietal foto’s.

Geraldine snel uit slachtofferrol

Geraldine is een bikkel en laat zich niet zomaar kennen. Dat kunnen we ook al vaak zat zien als ze Expeditie Robinson: All stars presenteert. Ze was er ook ooit kandidaat en toen werd ook duidelijk dat ze veel kan hebben. Vol trots toont ze nog steeds haar karakter. Was haar avontuur het allemaal waard? Haar duim laat zien van we. Haar glimlach is twijfelachtig, maar ook in zwakke toestand blijft ze leuk lachen gelukkig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!