Foto: Doutzen Kroes laat eindelijk weer haar fabelachtige modellenlijf zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het mocht wel weer eens tijd worden! Doutzen Kroes heeft eindelijk een nieuwe foto van haar heerlijke lichaam gedeeld.

De knappe blondine Doutzen Kroes heeft meest mooie foto tot nu toe gedeeld

Het wordt toch nog een hete zomer dankzij de heerlijke foto van Doutzen Kroes. De knappe blondine heeft een plaatje online gezet die zo ontzettend mooi is, dat je er alleen maar intens van kan genieten. En met dat plaatje lijkt Doutzen Kroes weer helemaal terug te zijn. Het is alweer even geleden dat Doutzen foto’s van dit niveau online heeft gezet. Natuurlijk is haar radiostilte al weer even voorbij, maar de foto’s die het knappe model plaatste, waren een beetje mild de laatste tijd. Maar met dit heerlijke kiekje lijkt Doutzen toch weer helemaal bij de oude te zijn. En dat is fijn, want de foto’s van de knappe blondine werden flink gemist.

Lees ook: Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen Kroes laat heerlijke lijf nog even goed zien

De aantrekkelijkste vrouw van Nederland laat nog even goed zien waarom ze nog steeds door hordes mannen wordt geliefd. De foto die de knappe blondine online zet biedt een uitzicht op heel haar aantrekkelijke lichaam. En dat is wel eventjes genieten geblazen. Het prachtige model maakt haar volgers sprakeloos. Die waren inmiddels gewoon bijna vergeten hoe knap Doutzen eruit zag. Maar deze foto doet ze allemaal weer herinneren aan de tijd dat Doutzen veel vaker van dit soort bijzondere kiekjes deelde met de buitenwereld. En dat was altijd genieten geblazen. Doutzen lijkt met dit plaatje zichzelf weer terug te begeven naar die mooie periode. Hopelijk betekent dit het begin van nog veel meer mooie plaatjes van het knappe model.

Lees ook: Video: Half ontklede Doutzen Kroes speelt met de tuinslang

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen Kroes laat steeds meer van zichzelf zien

De zeer aantrekkelijke blondine laat steeds weer meer van zichzelf zien online. En dat is natuurlijk wel erg fijn. Want haar fans waren al bang dat het knappe model in de vergetelheid zou raken. Een tijdje lang was Doutzen natuurlijk ook enorm stil online, behalve een gek bericht hier of daar. Maar verder hoorde je eigenlijk helemaal niks van haar. Nu lijkt er aan die stille tijd een einde te zijn gekomen. Doutzen doorbreekt haar stilte en gaat als vanouds verder met het delen van foto’s en video’s.

De knappe blondine Doutzen Kroes geniet van het leven

Het is best wel bewonderingswaardig hoe Doutzen in het leven staat. Ze leeft volledig in het moment en geniet van elke dag. Je kan dat ook terugzien in haar foto’s en filmpjes waar ze met volle teugen van elk moment lijkt te genieten. De prachtige dame maakt er voor haar volgers in ieder geval een flink feestje van met al die spannende kiekjes. Dat maakt haar volgers ook weer een stuk blijer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?