Foto: Dorstige Suzanne Schulting slurpt met één hand aan het stuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is na haar topseizoen uitgebreid aan het genieten van haar vakantie. Zon, zee en strand zijn de enige dingen waar Suzanne zich nu nog zorgen om maakt. Dit keer plaatste Suzanne een gewaagde foto waarop ze slurpend aan een drankje achter het stuur van een open auto zit.

Suzanne Schulting zoekt het randje op

Suzanne Schulting is een vrouw die houd van avontuur. De sportieve dame is altijd bezig met stoere dingen, vaak in de vorm van sporten natuurlijk. Na het succes van Suzanne met shorttracken afgelopen jaar kan haar geluk niet meer op. Waarschijnlijk wouden de kanonnen van benen van Suzanne ook eens hun welverdiende rust. Nu Suzanne op het zonnige Aruba zit moet ze natuurlijk wel van strand naar strand toe. Blijkbaar is Suzanne stoer genoeg om zelf te rijden op het eiland. Suzanne doet dit zelfs met een lekkere ijskoffie in haar hand. Ze moet natuurlijk wel een beetje afkoeling hebben. Het lijkt erg warm te zijn op Aruba, dus komt het goed uit dat het dak van de auto open kan. Aan haar kleding te zien zorgt zelfs dat nog niet voor genoeg ventilatie. Met in één hand haar drankje en haar andere hand aan het stuur ziet Suzanne er super ontspannen uit. De schaatsster heeft intussen aardig wat geld verdiend, en daar heeft ze een flink dure zonnebril van Christian Dior van gekocht. Die past uitstekend bij de rest van haar eiland-uitrusting!

Lees ook: Foto: Beeldschone Suzanne Schulting aapt Jutta Leerdam na op strand

Suzanne Schulting geniet van zon op Aruba

Suzanne Schulting is al meer dan een week op Aruba te vinden. De perfecte plek om de hele dag in bikini rond te paraderen. Die opdracht heeft de brunette in ieder geval begrepen want haar meest recente foto’s laten vrijwel niks aan de verbeelding over. Tot groot plezier van al haar volgers natuurlijk. Suzanne verblijft ook niet in een klein appartementje maar heeft via het mooie boardwalk hotel op Aruba haar verblijf geregeld. De schaatsster deelt onderstaande video over hoe prachtige huisje eruit ziet. Inclusief een mega groot hemelbed, dat single Suzanne helemaal voor zichzelf heeft!

Suzanne Schulting ligt op planken

Ondertussen heeft Suzanne flink wat zonuren meegepakt. Het afgetrainde lichaam van Suzanne is super bruin geworden. Natuurlijk komt dit omdat Suzanne dagen lang op het strand en bij het zwembad in de zon ligt. Maar Suzanne zou geen topsporter zijn als ze niet altijd in beweging wil blijven. Nu gaat schaatsten in het zonovergoten Aruba een beetje lastig worden. Gelukkig is Suzanne een vrouw van meerdere talenten en heeft er een nieuwe hobby bij. De surfplanken hebben Suzannes hart gestolen en ze gaat flink aan de slag om het kitesurfen over de zee onder de knie te krijgen. Zien we haar voortaan ook op de Zomerspelen?

Suzanne Schulting wil eigen ploeg

Dat Suzanne Schulting en Jutta Leerdam veel hetzelfde doen is niks nieuws meer. De blonde Jutta richtte zo ook met haar vriend Koen Verweij een eigen schaatsploeg op. Nu kan Suzanne natuurlijk niet achter blijven en wil ze ook een eigen ploeg. In de media vertelt Suzanne dat de ambities voor een commerciële ploeg er zeker zijn. Ook heeft Suzanne er genoeg vertrouwen in dat ze het zou kunnen ‘flikken’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.