Foto: DJ Nicky Romero maakt Puck Moonen belachelijk tijdens hobbelig ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicky Romero deelde via Instagram een opvallend kiekje. De DJ maakt Puck Moonen belachelijk tijdens een ontzettend wild ritje..

Nicky Romero kennen we natuurlijk als bekende DJ, maar buiten dat is hij ook een goede vriend van wielrenster Puck Moonen. We zien hem vaak verschijnen tussen de reacties op de blondine en hij lijkt dan ook enorm close met Puck. Nu deelt hij een keer zelf iets op Instagram over Puck, maar of de blondine zo blij moet zijn met dit bericht, is nog maar de vraag. De DJ maakt haar flink belachelijk tijdens een wild ritje..

Nicky Romero maakt wild ritje met Puck Moonen

Op de foto die Nicky Romero deelt via Instagram is te zien hoe hij en Puck Moonen een wild ritje op de brommer aan het maken zijn. Wie de DJ een beetje kent, weet dat hij standaard een reactie achter laat op Pucks Instagram. En niet alleen bij Puck, maar bij meerdere dames. Nicky weet wel raad met de blondine en besluit dan ook haar te feliciteren op plagende wijze; “Congrats met je brommer rijbewijs @Puckmoonen je zijwieltjes en vlaggetje liggen klaar“. Op de foto is te zien hoe Puck en Nicky samen een wild ritje aan het maken zijn op de brommer. Zien we hier meer dan vriendschap? Puck heeft gewoon een vriend, maar we Nicky bekijken, lijkt het of hij hoopt op meer dan alleen vriendschap..

Lees ook: Foto: Puck Moonen aait poes in omhoog gekropen truitje

Puck Moonen deelt stoer kiekje met losse haren

Onlangs deelde Puck Moonen een ander stoer kiekje via Instagram. Dit keer was het zonder DJ Nicky Romero, die liet haar even alleen voor een keertje. Op de foto is Puck helemaal in haar eentje te zien, op haar nieuwe motor. Met turquoise velgen en een zwart uiterlijk is het plaatje compleet. Met deze stoere look zal je Puck gegarandeerd binnenkort over de wegen zien racen, want ze heeft haar brommer-rijbewijs officieel binnen. Haren los, helm op en gaan. Met of zonder Nicky Romero, de blondine is hoe dan ook helemaal in d’r element. Zelf lijkt ze in ieder geval al helemaal verliefd te zijn op het monster. De blik die Puck richting de camera geeft verklaart namelijk een hoop. Ze is dolblij. “New whip who dis?😍🏍”.

Lees ook: Foto: Puck Moonen bukt diep en laat vieze achterkant zien

Puck Moonen ernstig betrapt tijdens schuldige behoefte

Puck Moonen zit in haar off-season. Dat betekent dat de blondine even niet aan het fietsen is, en lekker kan doen waar ze zin in heeft. Dat laatste, lijkt Puck dan ook héél letterlijk te nemen. Via Instagram deelt de blondine beelden waarin ze hevig betrapt wordt. Op de foto is namelijk te zien hoe ze lekker aan het snoepen is. Met een onschuldige blik kijkt ze de camera in, terwijl ze een stapel chips in d’r hand heeft. Puck geniet in ieder geval goed van haar off-season! “Actual footage of me heading into the off-season like🍟🍫🍩🍪”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!