Foto: Puck Moonen bukt diep en laat vieze achterkant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is een van de meest prachtige wielrensters van Nederland. Toch maakt ze zichzelf regelmatig ontzettend vies! Deze foto is ondanks die viezigheid wél absoluut de moeite waard…

Puck Moonen is weer lekker een rondje gaan wielrennen. Dit deed ze blijkbaar niet over het asfalt. De mooie brunette heeft een lekker rondje over een modderig pad gefietst aan haar achterkant te zien. De wielrenster gaat zich dan ook op een hele bijzondere plek wassen; In de open lucht!

Puck Moonen wast zichzelf wel op een hele bijzondere plek

De beeldschone wielrenster heeft weer keihard geploeterd. Nu doet ze dit niet in het regenachtige Nederland, maar ze is in het mooie Frankrijk aan het genieten van het prachtige weer. Na een modderig tochtje ging ze op wel een hele bijzondere plek wassen. In een klein beekje in het zonnige Frankrijk bukt de prachtige wielrenster voorover. Even haar handen wassen na deze modderige tocht. Haar volgers genieten van het heerlijke uitzicht.
Puck Moonen met een prachtige spiegelselfie

Na een heerlijke fietsvakantie te hebben gehad in het mooie Frankrijk, is Puck Moonen nu weer op Nederlandse bodem geland. Nu ze weer terug is heeft ze ook geen tijd meer om uit te rusten en ze gaat dan ook gelijk aan de slag. De dag beginnen doet ze met een heerlijke kop koffie om even wakker te worden. Daarna laat ze weten dat ze gelijk aan de slag gaat. In een lekkere chill outfitje maakt de prachtige wielrenster een spiegel selfie. Het lijkt erop dat ze zelfs even tijd heeft vrijgemaakt om het huis weer op orde te krijgen. De stofzuiger staat namelijk midden in de gang. Ze heeft dus even bij thuiskomst ook het huis stof gezogen. Ze is bijzonder knap en ze doet het huishouden, wat wil je als man nog meer!

Puck Moonen is helemaal nat

Puck Moonen is de Amerongse berg aan het berijden. Dit is een heuvel die in de provincie Utrecht ligt. Met een kleine 70 meter hoogte lijkt Puck Moonen het toch erg zwaar te hebben. Bij het wielrennen beklimmen ze vaak bergen tien keer zo hoog als de heuvel in Utrecht, maar Puck is helemaal nat van het zweet. Het zou goed kunnen dat de brunette al een hele tocht vooraf heeft gedaan. Met een rood gezicht en het shirtje open geritst kan ze er tegenaan.

Puck Moonen krijgt vertrouwen van nieuwe sponsor

De mooie brunette heeft een nieuwe sponsor binnen weten te hengelen. Deze sponsor heeft dan alle vertrouwen in Puck en Puck in hen. Dit moet namelijk van beide kanten komen, want de sponsor gaat Puck haar fietsen sponsoren. Zou Puck geen vertrouwen hierin hebben dan stapt ze natuurlijk niet op de fiets, maar dat doet ze dus wel. Ze ziet er in ieder geval prachtig uit op het sponsorplaatje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...