Foto: Dit zijn de knappe tweelingzusjes (20) van schaatsster Suzanne Schulting

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting heeft al die jaren twee ontzettend leuke zusjes verborgen. Tijd om eens kennis te maken. 

De fans van Suzanne Schulting hopen al jaren dat er meer van dat soort mooie vrouwen rondlopen. Het goede nieuws is dat dit ook zo is! Want Suzanne Schulting heeft twee ontzettend mooie zusjes. En ze zijn ook nog eens en tweeling. Jolien en Marieke Schulting zijn de vrolijke zusjes van Suzanne en de appel valt qua looks niet ver van de boom bij de familie Schulting. Alle vrouwen in de familie zien er namelijk bijzonder goed uit. Wat een geluk hebben de mannen van Nederland ook met zo’n mooie familie. Daar kan je maar moeilijk je ogen vanaf houden.

Marieke Schulting is net als haar zus fan van comfy kleding

Het mooie zusje van Suzanne Schulting is ontzettend fan van het dragen van comfortabele kleding. Zo loopt Marieke Schulting graag rond in warme en grote hoodies en sweaters. Haar zus Suzanne doet dat trouwens ook graag. En eerlijk is eerlijk, als je haar zo ziet zitten, dan lijkt het bijna alsof je naar een foto van Suzanne Schulting aan het kijken bent. Je moet echt goed kijken wil je de verschillen zien. Waarschijnlijk wordt Marieke dan ook vaak aangezien voor haar oudere zus. Dat zal ze ongetwijfeld niet erg vinden, want er zijn ergere mensen om op te lijken. Elke keer dat mensen Suzanne Schulting een mooie vrouw noemen, kan Marieke die complimenten dus eigenlijk ook in haar zak steken. Dat geldt trouwens ook voor Jolien, die ook ontzettend op Suzanne Schulting lijkt.

Jolien Schulting is helaas al bezet

Net als haar oudere zus, is ook Jolien Schulting inmiddels bezet. Ze lijkt ook voor hetzelfde type te gaan als haar zus Suzanne. Zo zie je maar weer dat de zussen meer delen dan alleen hun looks. Ze vallen kennelijk ook op dezelfde soort mannen. Het mooie is dan wel dat je meteen weet waar Marieke waarschijnlijk op valt, mocht je nog willen proberen een van de zussen het hof te maken. Dat is natuurlijk wel weer een voordeel. De leuke dame deelt net als haar oudere zus graag haar mooiste momenten online. Je kan dus voortaan genieten van drie keer de hoeveelheid Schulting in je leven. Want met drie van die mooie dames om van te genieten, hoef je natuurlijk nooit meer verveeld erbij te zitten. Dat is goed nieuws natuurlijk.

Suzanne Schulting blijft de mooie oudere zus

Natuurlijk heeft Suzanne een bepaalde charme die niet valt te ontkennen. De mooie schaatsster is daarom ook nog steeds de mooie oudere zus die boven Marieke en Jolien staat. Maar nu iedereen weet dat Suzanne nog twee hele mooie zussen heeft, hebben haar fans nog veel meer om van te genieten. Omdat de zussen zoveel op elkaar lijken, kan je als fan van Suzanne niet anders dan genieten van de foto’s van haar zusjes. Marieke en Jolien zijn net als hun oudere zus erg fan van het delen van de mooie momenten in hun leven. Ze hebben dus redelijk wat mooie foto’s online staan.

Suzanne Schulting haar Instagram moeten we zeker niet vergeten

Natuurlijk heeft ze leuke zusjes, maar de Instagram pagina van Suzanne is nog steeds ontzettend leuk om te zien. Gelukkig kan je daar ook gewoon nog terecht!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...