Foto: Dit waren de lekkerste hoogtepuntjes van Amber Brantsen tijdens vorig Formule 1-seizoen Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft een aanta flinke hoogtepunten gehad het afgelopen F1 seizoen. Die zetten we hieronder allemaal even op een rij voor je!

Het grootste lichtpuntje van de F1 is Amber Brantsen

Natuurlijk gebeuren er veel spannende dingen tijdens een Formule 1 seizoen. Maar het meest leuke blijft natuurlijk iedereens favoriete presentatrice, Amber Brantsen. Ze heeft een bevlogen jaar gehad en daarom zetten we al haar hoogtepuntjes even op een rij. Zo heb jij ook een mooie terugblik op het Viaplay F1-seizoen van Amber Brantsen.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen kreeg baan bij Viaplay dankzij stiekeme ontmoeting in hotelkamer

Amber Brantsen gaat 8 uur lang live op televisie

“Onze eerste F1-liveshow op Viaplay is een feit! 8 uur televisie in de pocket.” zegt Amber onder bovenstaande foto die alweer bijna een jaar geleden gemaakt is. Amber startte het F1-seizoen met een lange livestream, waarin alles over de Formule 1 werd besproken. Het liet iedereen goed kennis maken met Amber en zorgde ervoor dat de brunette niet meer weg te denken viel bij Viaplay.

Een blikje achter de schermen bij Viaplay met Amber Brantsen

Een paar weken later vroegen mensen zich echt af wat er allemaal achter de schermen gebeurde bij Viaplay. Dus om de mensen daar wat meer een gezicht te geven en de kijkers te laten weten hoe het er nou allemaal aan toe gaat achter de schermen, filmde Amber Brantsen tijdens de race in Barcelona hoe het er in de Viaplay studio aan toe gaat. En dat leverde een erg leuk inkijkje op.

Amber Brantsen is een gamechanger in de sport

Later in het jaar mocht Amber op de cover van ELLE magazine staan als gamechanger in de sportwereld. Amber had zich tegen die tijd al gecementeerd in de F1 als de beste verslaggeefster en viel niet meer weg te denken van de televisie. Wie Formule 1 zei, zei ook meteen Amber Brantsen.

Amber Brantsen mocht in September helemaal los

In September kon Amber live naast de racetrack verslag doen en dat beviel haar prima. Ze poseerde nog even met de beker, want dat hoort er nu eenmaal bij. Met Amber in het midden heb je zo drie keer de nummer 1 prijs naast elkaar, aangezien Amber voor Viaplay wel echt de absolute topper blijft. Maar het avontuur hield niet op, want Amber mocht ook een stukje over de baan heen en dat was ontzettend spannend. Dat moment deelde ze in een filmpje waar ook alle hoogtepunten van de Dutch GP in zitten.

Een openhartig gesprek tussen Amber Brantsen en Max Verstappen

En toen won Max, voor de tweede keer op rij. Voor Amber Brantsen een mooi aanknopingspunt om de tweevoudig kampioen even aan de tand te voelen een mooi diepte interview te houden. Dat verliep eigenlijk erg soepel. Max Verstappen lijkt het altijd erg fijn te vinden om door Amber geïnterviewd te worden. Hij ziet er in haar aanwezigheid erg op zijn gemak uit.

Op de valreep kroop Amber nog achter het stuur

Amber Brantsen mocht nog een keer achter het stuur kruipen, alleen nu van een iets kleinere wagen. Ze had met Viaplay namelijk een bedrijfsuitje en daar gingen ze met zijn allen racen. Het was een mooie afsluiter voor een seizoen vol hoogtepunten. Amber kan dan ook niet wachten wat er dit seizoen allemaal te wachten staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...