Foto: Dit piepjonge model is de nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonardo DiCaprio lijkt na de breuk met zijn ex-vriendin alweer een nieuw model aan de haak te hebben geslagen. Dit piepjonge model schijnt nu te daten met de wereldberoemde acteur..

Leonardo DiCaprio moet de dames van zich afslaan! We weten natuurlijk dat de wereldberoemde acteur de harten van allerlei meiden veroverd, maar hij schijnt nu wéér een piepjong model aan de haak te hebben geslagen, net na de breuk met zijn ex. Zou hij het weer gelijk uitmaken als ze de 25 is gepasseerd? Dat is tenslotte de regel waar Leonardo bij zweert..

Leonardo DiCaprio slaat piepjong model aan de haak

Waar eerst geruchten gingen dat Leonardo DiCaprio met het Oekraïense model Maria Beregova zou gaan, lijkt dat alweer verleden tijd te zijn. Nu gaan er geruchten over een nieuwe dame, opnieuw een model, en opnieuw een stuk jonger dan Leonardo. Hij weet ze wel uit te kiezen. Leonardo DiCaprio was namelijk gespot tijdens een date, en volgens foto’s van paparazzi leken de twee het wel héél gezellig te hebben. Het gaat hier om Victoria Lamas. De dochter van acteur Lorenzo Lamas, en Victoria schijnt nu ook zelf te werken aan een acteercarrière. Deze bloedmooie 23-jarige blondine is al een tijdje actief in de modellenwereld, en zal nu dus ook kennismaken met de wereld van acteren. Zullen de twee binnenkort hun relatie officieel maken, of houden ze het nog geheim? Of zijn de twee straks alweer klaar met elkaar, en stapt Leonardo over naar de volgende piepjonge dame? Victoria Lamas is tenslotte twee jaar nadat The Titanic uitkwam geboren..

Lees ook: Wat spookte Jennifer Lawrence uit na The Hunger Games?

Leonardo DiCaprio heeft geheime leeftijds-regel

Dat Leonardo DiCaprio altijd zulke jonge dames aan de haak slaat, is allang geen toeval meer. De acteur kiest ze wel écht uit, en houdt duidelijk van een jongere vrouw. Waar in principe niks mis mee is, maar zodra je deze geheime regel van Leonardo hoort, zal je verbaasd opkijken. Er gaat namelijk een theorie dat Leonardo DiCaprio het uitmaakt met zijn vriendinnen zodra ze de leeftijd 25 bereiken. Wat goed kan kloppen, want als men naar de statistieken kijkt, is die geheime regel verdacht accuraat. Het schijnt dat de acteur dat met zichzelf heeft afgesproken. Men sprak eerder al over een eventuele relatie tussen Leonardo en Gigi Hadid, maar deze geruchten leken al snel minder betrouwbaar te worden nadat men erachter kwam dat Gigi 27 jaar oud was. Klinkt gek, maar het is écht waar. Leonardo DiCaprio houdt gewoon van jongere vrouwen, dat is één ding wat mega-duidelijk is. Zal hij binnenkort zijn relatie met Victoria Lamas officieel bekend maken, en het vervolgens weer uitmaken over 2 jaar, wanneer het blonde model 25 is geworden? Dan zou de regel van Leonardo officieel een ding zijn, als het dat nu nog niet is..

Lees ook: Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...