Foto: Dit is waarom kijkers Het Perfecte Plaatje spontaan verliefd worden op beeldschone deelnemer Numidia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Numida doet mee aan het nieuwste seizoen van Het Perfecte Plaatje en alle kijkers zijn nu al gek op haar. De zangeres betovert iedereen met haar looks.

Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje met Numida

Alle fans van Het Perfecte Plaatje zijn ontzettend blij dat het nieuwste seizoen eindelijk is begonnen. Dit keer is het zelfs een speciaal seizoen van het programma, want ze zijn op reis. De deelnemers en crew zijn afgereisd naar het zonnige Zuid-Afrika om daar de mooiste plaatjes te gaan schieten. Ook is niet alleen de locatie erg mooi, sommige deelnemers mogen er ook zeker wezen. Zo is zangeres Numida één van de vrouwelijke deelneemsters die schittert in het programma. Daarnaast doen ook Leonie Braak en Eloise van Oranje mee aan dit seizoen. Op onderstaande foto zijn alle deelnemers te zien inclusief presentator Art Rooijakkers. Numida staat rechts op de foto in een prachtige roze jurk. De jurk heeft twee dunne bandjes en is halflang. De brunette heeft de look afgemaakt met witte sandalen en een strak knotje als haarlook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Numidia (@numidiamusic)

Zangeres Numida straalt in een panterpakje

De eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje is geweest en heel Nederland heeft hun mening natuurlijk weer klaar staan. Zo wordt er ook veel over Zangeres Numida gesproken. Dit gaat uiteraard over haar prachtige looks, maar ook over haar bijzondere foto’s. Zo besloot Numida een beetje tegen het normale in te gaan door een vrouw zonder shirt te fotograferen voor een Christelijke kerk. Dit is natuurlijk erg spraakmakend en bij sommige mensen viel deze foto een beetje verkeerd. Zo wordt er gezegd dat Numida dit niet zou hebben gefotografeerd voor een Moskee. Dit is de eerste keer dat Numida aan de andere kant van de camera staat. Normaliter wordt ze natuurlijk veel gefotografeerd tijdes haar optredens of op de rode loper. Ook heeft Numida al verschillende clipshoots gedaan. Deze ervaring voor de camera zou kunnen helpen om zelf ook prachtige plaatjes te schieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Numidia (@numidiamusic)

Lees ook: Video: Leonie ter Braak krijgt het verschrikkelijk heet van model tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numida zingt de sterren van de hemel

Het is wel duidelijk dat Numida een prachtige zangeres is die het erg goed doet in Nederland. Zo ook met onderstaand nummer genaamd Vlinder. Dit nummer is in samenwerking met Bilal Wahib gemaakt en het duo zingt de sterren van de hemel. Naast het mooie nummer is ook Numida een echte eye-catcher in de videoclip die de twee hebben opgenomen. Zo staat Numida te zingen in een prachtige rode jurk met een glitterige voorkant. De jurk zit heel strak bij Numida en daardoor komt haar figuur heel mooi uit. De videoclip heeft de sfeer van een ouderwets optreden. Daarom zitten ook Numida haar bruine haren in een prachtige krul en heeft ze flink wat make-up op gedaan. Numida zingt een liefdesnummer samen met Bilal en dat straalt ook van de video af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Numidia (@numidiamusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...