Foto: Dit is Nova Scholten, het knappe blonde zusje van Lil’ Kleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lil’ Kleine blijkt een ontzettend knap zusje te hebben. Maar voor veel mensen was dit jarenlang een geheim. 

Niet iedereen zat bepaald te springen om een documentaire over Lil’ Kleine. En wat blijkt? In de documentaire komt Jorik, zoals de rapper eigenlijk heet, er niet bepaald meer sympathiek van af. Maar mensen komen wel meer over hem te weten. Zo weet iedereen bijvoorbeeld nu dat Jorik een ontzettend mooi zusje al die jaren heeft verborgen. En dat nemen mensen hem nog het meeste kwalijk. De rapper zat thuis al die tijd op een goudmijn, zo blijkt. Nova, de zus van Lil’ Kleine, is een ontzettend mooie dame, die haar hele social media heeft volgegooid met leuke foto’s van zichzelf. Dat is echt wel even het kijken waard.

Nova Scholten lijkt absoluut niet op Lil’ Kleine

Hoewel ze familie van elkaar zijn en redelijk close met elkaar zijn, lijken het broer en zus duo absoluut niet op elkaar. Zowel qua uiterlijk als innerlijk. Zo zal je Nova niet zo snel iemands hoofd tussen een autodeur zien stoppen. Maar behalve dat is Nova ook nog een ontzettend mooie verschijning. Je ziet het al op de foto hierboven, waar ze nog nauwelijks iets aan haar kapsel en make-up gedaan heeft. Zelfs dan lijkt ze op een verbluffend mooie dame. Nova heeft duidelijk de goede genen in de familie gekregen. Met haar prachtige vormen staat ze regelmatig mooi op de foto.

Nova Scholten blijft achter broer staan

Ondanks alles wat er gebeurt is, blijft Nova Scholten achter haar broer staan. Dat is ook niet zo gek, want het blijft toch familie. Maar ze zijn zelfs erg close met elkaar. Misschien dat Nova nog even in kan praten op Jorik, zodat er geen gekke dingen meer gebeuren in de toekomst. In de documentaire heeft Nova ook best wel even een rol. Daarom waren mensen ook zo verbaasd. Niet alleen had Lil’ Kleine een zusje waar niemand vanaf wist, ook waren ze blijkbaar ontzettend close met elkaar. En dat zorgde wel voor een aantal flink verraste blikken. Maar iedereen is het er over eens dat het goed is dat ze Nova nu kennen.

Nova Scholten kan rekenen op flink aantal nieuwe volgers

Na de release van de documentaire over Jorik kan Nova wel gaan rekenen op een flink aantal nieuwe volgers. Nu het geheim verklapt is en iedereen weet dat Lil’ Kleine een mooi zusje heeft, kan het haast niet anders dat al zijn fans binnenkort ook fan van haar worden. Hopelijk kan Nova al die nieuwe volgers met hun verwachtingen aan. Maar als ze gewoon blijft doen wat ze doet, dan zal dat wel goed komen. Ze plaatst nu al regelmatig mooie foto’s van haar leven. En dat stemt haar huidige volgers ook heel gelukkig. De blondine plaatst zulke mooie plaatjes, vaak in de meest bijzondere pakjes, dat je er alleen maar van kan genieten. Nova zal zich daarom waarschijnlijk ook wel redden, zelfs met al die nieuwe volgers erbij. Nu nog haar oudere broer een beetje onder controle zien te houden.

Meer zien van Nova Scholten? Kijk dan even op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Nova Scholten, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!