Foto: Dionne Stax schudt met haar heupen in kort rokje op festival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft een heerlijk dagje achter de rug. Ze mocht namelijk in het warme zonnetje lekker dansen op de meest exotische deuntjes. 

Tijdens Tomorrowland kon Dionne Stax flink met heupen schudden

De prachtige blondine was even flink aan het feesten op Tomorrowland. Dat kon ook makkelijk, aangezien haar vriend de DJ was op het evenement. Dat zorgde ervoor dat Dionne een heerlijk plekje kon bemachtigen tijdens het optreden. Zo kon ze lekker losgaan toen haar vriend zijn plaatjes begon te draaien. De knappe blondine begon flink met haar heupen te schudden in het publiek en iedereen mocht daarvan mee genieten. De knappe presentatrice liet iedereen meekijken naar hoe ze allemaal wilde danspasjes uithaalde.

Lees ook: Foto: Dionne Stax laat losgeknoopte blouse van haar schouder vallen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax had heerlijk zomers jurkje aangetrokken

De prachtige presentatrice had voor Tomorrowland een heerlijk zomers jurkje aangetrokken. En dat kwam goed uit, want het werd behoorlijk warm. En dat merkte de blondine wel toen ze flink met haar heupen stond te schudden. Tussen al het feesten door maakte ze ook nog eens even een leuk kiekje met haar vriend die natuurlijk klaar stond om met haar op de foto te kunnen. Dionne ziet er tijdens het feesten echt heel erg op haar gemak uit. De knappe blondine heeft het duidelijk naar haar zin. En dat zorgt er weer voor dat de aantrekkelijke dame helemaal los kan gaan. Ze is zo op haar gemak dat ze zich van haar beste kant laat zien. Met haar spannende danspasjes weet Dionne haar fans gelijk helemaal te verleiden. En dat vinden ze natuurlijk helemaal niet erg.

Lees ook: Dionne Stax deelt foto van zeer belangrijk dun bandje om haar lijf

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Het verleidelijke lichaam van Dionne Stax

De verleidelijke blondine weet met haar strakke lichaam natuurlijk flink de aandacht te trekken van haar volgers. Die staan te springen om weer de nieuwste kiekjes van de knappe blondine te kunnen bekijken. En dat is wel erg bijzonder. Want ondanks het feit dat de knappe blondine helemaal niet zo vaak een foto online zet, lijken haar volgers wel altijd klaar te staan om de prachtige kiekjes van Dionne te kunnen bekijken. En dat is wel een flinke toewijding vanuit de kant van haar fans. Dionne is ze daar dan ook enorm dankbaar voor.

De kiekjes van Dionne Stax zijn het wachten waard

Het duurt dan misschien even voor Dionne Stax weer een nieuw plaatje online gezet heeft, maar de kiekjes die de prachtige blondine dan uiteindelijk plaatst zijn ook wel echt de moeite waard. De aantrekkelijke blondine is namelijk een enorm verleidelijke vrouw met een ontzettend prachtige lichaam. Als ze dan een keer de tijd neemt om dat lichaam met haar fans te delen in de vorm van een verleidelijke foto, dan weet je ook dat je iets moois te wachten staat. Dionne weet met haar foto’s altijd de aandacht van haar volgers volledig vast te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?