Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Dionne Stax wisselt van omroep

Het nieuws dat Dionne Stax is overgestapt naar een andere publieke omroep is al langer bekend. Zo zagen we Dionne eerst altijd bij verschillende programma’s van AVROTROS. Toch heeft Dionne de switch gemaakt naar een andere publieke omroep; Omroep MAX. Deze focust iets meer op een ouder publiek maar ook daar kunnen ze Dionne Stax als presentatrice goed gebruiken. Dionne is nu druk bezig met programma’s maken voor Omroep Max maar dat betekent wel dat AVROTROS een opvolger moest gaan zoeken. Deze zoektocht heeft even geduurd maar nu werd er eindelijk bekend gemaakt dat er wederom is gekozen voor een blonde presentatrice. Niemand minder dan Marlijn Weerdenburg is de nieuwe presentatrice van de omroep AVROTROS.

Marlijn Weerdenburg pakt alle kansen

Het is een topjaar voor alleskunner Marlijn Weerdenburg. De ene naar de andere kans kwam op het pad van Marlijn en ze heeft alle kansen met open armen aangepakt. Zo is Marlijn geen onbekende van omroep AVROTROS want de blondine presenteert al een aantal seizoenen lang Moltak samen met Rop Verheijen. Nu heeft de omroep besloten nog veel meer met Marlijn te willen samenwerken en daarom is ze nu een vast gezicht. Dionne Stax presenteerde afgelopen seizoenen altijd het programma DNA onbekend maar moet nu het stokje doorgeven aan Marlijn Weerdenburg. Volgens mediadirecteur Bart Barnas past Marlijn heel goed bij het programma DNA onbekend omdat ze een goed inlevingsvermogen heeft en mensen samen brengt. Het nieuwe seizoen begint in het voorjaar van 2023.

Lees ook: Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg schittert in blauw pak

Het goede nieuws blijft voor Marlijn Weerdenburg maar komen want de blondine kondigt naast haar nieuwe rol als presentatrice van DNA Onbekend nog meer leuk nieuws aan. Zo staat er in het AD een pagina groot artikel met Marlijn op de voorgrond. De blondine draagt een lichtblauw pak met een wit shirtje. Marlijn straalt helemaal op de foto bij het artikel. Hierin wordt Marlijn een ‘duizendpoot die doordendert’ genoemd. Waarschijnlijk moet Marlijn dit als compliment opvatten. Marlijn laat weten dat ze ook samen met Frits Sissing de Kick-off van de Musical Awards gaat presenteren. Daarnaast blijft Marlijn ook nog te zien als er weer een nieuw seizoen Wie is de Mol? verschijnt om het programma Moltalk te presenteren. Het ziet er dus naar uit dat we Marlijn Weerdenburg de komende tijd heel vaak gaan zien op televisie.

Marlijn Weerdenburg in AD

Marlijn Weerdenburg gaat óók nog op tour

Eerder kondigde Marlijn Weerdenburg nog meer grote kansen aan op haar Instagram. Zo is Marlijn natuurlijk niet alleen presentatrice maar ook actrice én zangeres. Met zingen is Marlijn de laatste tijd ook enorm druk en dat resulteert erin dat Marlijn een eigen tournee gaat geven door Nederland. Met maar liefst 25 optredens is Marlijn van januari tot en met maart in allerlei concertgebouwen te bewonderen. Zo schrijft Marlijn bij de aankondiging dat ze haar eigen liedjes gaat zingen, Franse chansons en haar verhaal gaat delen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.