Foto: Dionne Stax laat zich wegdragen door vreemde mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gezegde: “Als de kat van huis dansen de muizen op tafel” klinkt bij Dionne Stax als muziek in haar oren met dit kiekje tijdens vakantietripje!

Dionne Stax laat zich wegdragen door vreemde mannen

De prachtige presentatrice Dionne Stax is momenteel heerlijk aan het genieten van een vakantietripje met vriendin Carrie ten Napel, en zonder vriend. Ze geniet volop van haar vakantie, maar is helemaal klaar met lopen en laat zich dragen door twee vreemde mannen. Het gezegde “Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel” heeft nog nooit zo waar geklonken als bij Dionne Stax. Want zo’n aanbod kan Dionne natuurlijk niet laten schieten met die twee kerels aan haar zijde. En aangezien haar vriend toch niet hier is, kon het allemaal. Laten we allemaal een blad uit haar boek nemen en ons niet teveel zorgen maken over wat anderen denken!

Lees ook: Foto: Dionne Stax ligt wijdbeens op de grond na uitputtingsslag

dionne stax

Stralende Dionne Stax en Carrie ten Napel

Dit seizoen helpen Carrie ten Napel en Dionne Stax Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in onder meer Griekenland, Portugal en Kroatië. Maar dat betekent niet dat ze zelf stilzitten! De twee vriendinnen stralen heerlijk tijdens de zoektocht naar een droomhuis ergens ver weg van Nederland, waar de zon altijd schijnt en de temperaturen heerlijk warm zijn. Ze hebben al verschillende huizen bekeken en genieten van het zoeken naar de perfecte plek voor de kandidaten om zich te settelen die mee doen aan het programma. Dit laten ze weten met onderstaand kiekje waarop de twee blondines te zien zijn. Het is fantastisch om te zien hoe ze samen deze reis aangaan en volop genieten van hun werk! Wat een heerlijk baan heeft Dionne Stax eigenlijk. Afvliegen naar heerlijke zonnige plekken om mensen te begeleiden tijdens de zoektocht van hun droomhuizen, dat klinkt helemaal niet verkeerd!

Lees ook: Foto: Dionne Stax laat zich als modepopje gebruiken voor verkleedpartijtje

Presenteert Dionne Stax te veel programma’s?

In een recent interview met Dionne Stax kwam naar voren dat ze een lelijke sneer heeft moeten incasseren van Marc-Marie Huijbregts. De komediant uitte zijn frustratie over het feit dat Dionne zo vaak op televisie te zien is. Maar laten we eerlijk zijn, wie kan er genoeg krijgen van Dionne’s charmante glimlach en professionele presentatievaardigheden? Met programma’s als DNA Onbekend, Van Onschatbare Waarde, Droomhuis Gezocht, Het Hoge Noorden en De Nieuwe Vermeer, heeft Dionne zeker haar handen vol.

Ondanks negativiteit pakt Dionne door

Maar laten we niet vergeten dat ze al vele prijzen heeft gewonnen voor haar werk en dat ze een van de meest getalenteerde presentatrices van Nederland is. Ondanks de negatieve opmerkingen van Marc-Marie, blijft Dionne positief en gefocust op haar werk zoals we in bovenstaande foto ziet. Ze doet wat ze het liefste doet en het zal wel een reden hebben waarom de blondine zoveel programma’s mag presenteren. En laten we eerlijk zijn, wie zou er niet willen genieten van een beetje extra Dionne op tv?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.