Foto: Dionne Stax flink belachelijk gemaakt na gratis snoepreisje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kijkers maken Dionne Stax met de grond gelijk na de eerste nieuwe aflevering van ‘Dionne Dichtbij’…

Dionne Stax, presentatrice en wereldreiziger in hart en nieren moet voor haar nieuwe programma Dionne Dichtbij erg close worden met verschillende First Ladies. De presidentsvrouwen geven van alles prijs aan haar. details over hun leven als vrouw van de machtigste mannen van de wereld en ook een kijkje in het persoonlijke leven van de vrouwen zelf. De kijkcijfers vallen helaas erg tegen. Het programma wordt bekritiseerd en gezien als “te niche” voor de NPO 1.  Hopelijk wordt haar moeite in toekomstige afleveringen beter beloond met hogere kijkcijfers en gaat het hier enkel om een “valse start”.

Dionne Stax komt niet dichtbij genoeg

Naast dat ze op jacht gaat naar de vrouwelijke tegenhangers van verschillende presidenten uit Amerika, gaat Dionne ook allerlei experts af. Om zo nog een diepere kijk in de keuken te krijgen. De presentatrice trekt van alles uit de kast om te zorgen voor een leuk en informatief programma, maar de waardering blijft uit. Sterker nog, na het zien van de trailer is menig Twitteraar zelfs erg ontevreden. Niet per se over de inhoud, maar over de reistijden van de blondine en de kosten van al het reizen. Al is er over de experts ook kritiek genoeg. Bijvoorbeeld op het feit dat ze in het programma alleen onbelangrijke figuren spreekt: een vriendin van een first lady, een witte huis-medewerker die eigenlijk niks toevoegen.

Bekritiseerde Dionne Stax onderzoekt

Het nieuwe programma van Dionne is dus met kritiek en magere kijkcijfers gestart. Jammer voor haar, maar ook slecht nieuws voor haar bazen bij de NPO 1. Zou ze nu maar eens moeten gaan onderzoeken waar de tegenvallende kijkcijfers aan liggen? Online op Twitter is zeker geen verkeerde plek om te beginnen. Daar staat zat geschreven door menig kijker over mogelijke oorzaak.

De kijker is koning

Uiteindelijk is het altijd maar even afwachten of al je moeite als programmamaker wordt gewaardeerd door de kijker. In dit geval helaas niet. Niet elk experiment van Dionne kan natuurlijk een succes zijn. Maar gelukkig heeft ze al vele successen geboekt in haar carrière, dus ontslag zit er waarschijnlijk nog niet in. Wat zien we eigenlijk als we de reacties lezen? Nou, onder andere dat ze de halve wereld over moet vliegen voor een “flut programma enkel omdat ze een contract heeft” en dat ze “reist op de kosten van de belastingbetaler”. En dat uiteindelijk voor een score die minimaal is.

Stax wil alles weten

Niet alleen in het niet succesvolle tv-programma zelf wil deze nieuwsgierige blondine alle informatie trekken uit haar gasten. Ook na de eerste uitzending wil ze vast en zeker doorgaan met de verzameling aan informatie. Die cijfers moeten omhoog, denkt Dionne. Het is geen verkeerde baan, dat programma maken en interviewen, maar als het te weinig oplevert wordt je helaas als presentatrice verantwoordelijk gehouden. En ook als je bijvoorbeeld de de hondentrimster van Michelle Obama bevraagt over Michelle zelf krijg je als presentatrice kritiek, lose van of het jouw eigen idee was of niet. Zoals hieronder valt te lezen.

Programma gelukkig alweer bijna afgelopen

Nog voordat het seizoen van Dionne Dichtbij begint is het alweer bijna afgelopen. Er komen in totaal maar een viertal afleveringen van het programma uit namelijk. Deze worden uitgezonden door de NPO. Hopelijk neemt de kritiek af na het zien hoe goed Dionne overweg kan met de vrouwen en allerlei details uit hun trekt die we nog niet wisten. Natuurlijk is het door de aanwezigheid van  Dionne zelf al het kijken waard. Hopelijk kan ze dit mislukte avontuur dan achter zich laten en verder met haar programma’s die in het verleden al bewezen beter te scoren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!