Foto: Deze blonde dame maakte studio Oranjewinter onveilig met Sinterklaas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De uitzending Oranjewinter nam in één keer een andere wending nadat Sinterklaas binnen kwam stormen. En hij nam een prachtig, hoogblond cadeau mee voor Johan Derksen..

In plaats van Vandaag Inside, zien we nu met het WK Oranjewinter. Met dezelfde gasten, en dezelfde heren, namelijk Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Waar dit iedere uitzending weer dolle boel is, nam het op 5 december wel een héél wending. Sinterklaas kwam met cadeaus voor de heren, en die van Johan Derksen zal hij niet snel vergeten. Er kwam zowaar een blonde dame aanzetten voor onze Johan..

Johan Derksen krijgt blondine van Sinterklaas

In de uitzending Oranjewinter van laatst, kwam Sinterklaas op bezoek! De heren waren helemaal in extase van dit hoge bezoek, en besloten er even tijd voor vrij te maken. De sint wordt ingeleid door middel van een video waar hij te zien is op de bank. Aan de waterpijp en met een wijntje in zijn hand maakt hij via de videoverbinding contact met de heren van Oranjewinter. Echter leek Sinterklaas er niet zoveel zin in te hebben, maar tóch besloot hij om naar de studio te komen. Na een hoop gesteun en geklaag van de sint in de studio, besloot hij om tóch met wat cadeautjes te komen voor de heren. Blondine Ashley Zaat kwam nog een fles drank brengen naar Sinterklaas, en het feest kon beginnen. Als allereerst gaf hij Johan Derksen een nep-geweer. “Hier, voor de wolven“. Wilfred Genee kreeg een karaoke-verbod, een ‘verboden’ bord met daarop een zingende Wilfred. Blijkbaar zijn z’n zangkunsten zo verschrikkelijk, dat Wilfred geen karaoke meer mag zingen. Na een hoop andere lachwekkende cadeaus kwam toch écht het spektakelstuk van de avond; het cadeau voor Johan. Een blond Deens model kwam ineens de studio ingelopen. Dit geklede stuk kwam hier maar voor één iemand, en dat was Johan. “Ik ben een Deens model, en ik kom hier speciaal voor Johan Derksen“.

Lees ook: Foto: Barvrouw Ashley Zaat leidt kijkers Oranjewinter af met doorzichtig shirtje

Wie is deze ‘Deense’ blondine?

Maak kennis met Eline Roosemalen, het ‘Deense’ model van de uitzending van Oranjewinter. Echter lijkt deze blondine helemaal niet zo Deens te zijn, maar gewoon Nederlands! De Instagram van dit model lijkt inmiddels ook te zijn gegroeid, want ze heeft al 2.8 duizend volgers. Eline kwam dus even de heren vergezellen in de studio. Via Instagram deelt ze beelden van hoe haar avond verliep; “Deens model met een Rotterdams accent“. En de hongerige kijkers van Oranjewinter, lijken haar Instagram al gevonden te hebben! “Prachtig ben je pffff“, “En dat gekomen helemaal voor Johan Derksen ziet er goed uit hoor“. “Ff serieus, jouw “. Ze valt in ieder geval al goed in de smaak! Gaan we deze ‘Deense’ blondine vaker terugzien in de uitzending van Vandaag Inside, of Oranjezomer? Of is het alweer verleden tijd..

Lees ook: Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!