Foto: Barvrouw Ashley Zaat leidt kijkers Oranjewinter af met doorzichtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat weet maar al te goed hoe ze zichzelf moet promoten als barvrouw bij Oranjewinter!

Ashley Zaat staat normaal gesproken bij Vandaag Inside achter de bar. Tijdens het WK in Qatar is Vandaag Inside tijdelijk omgetoverd tot Oranjewinter. Ook hier kunnen de kijkers nog steeds genieten van Ashley en haar tapkunsten. Met dit doorzichtig shirtje let niemand meer op de mannen aan tafel. Zeker als ze even achter de bar vandaan mag komen!

Ashley Zaat is helemaal klaar voor Oranjewinter

Het maakt de prachtige barvrouw helemaal niet uit hoe het programma heet. Wanneer Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen aan tafel zitten vindt Ashley Zaat het allemaal goed. Ook nu mag ze dus weer biertjes tappen van achter de bar. Ze staat achter de bar in een heerlijk doorzichtig shirtje. Met dit shirtje leidt ze wel alle aandacht van de mannen aan tafel af. Als ze dan ook nog eens geroepen wordt om een speciale taart op tafel te zetten, kan de dag van de kijker niet meer stuk! Voor wie haar interessante topje gemist heeft, hieronder zie je ‘m van héél dichtbij!

Dit doet Ashley Zaat bij het nieuwe programma Oranjewinter

Oranjewinter is een nieuw programma van de mannen van VI. Tijdens het WK in Qatar komt Oranjewinter elke dag op tv. Nu gaat het programma, net als bij voorgaande eindtoernooi-edities, ouderwets weer heerlijk over bijna niets dan voetbal. Ashley Zaat is ook voor dit programma gevraagd. Nu Vandaag Inside voorlopig in Oranjewinter is veranderd, heeft Ashley Zaat weer volop de kans om zich te tonen. Ze heeft bij de eerste uitzending gelijk schermtijd gekregen. Ze mocht namelijk het vocht van René van der Gijp opruimen. Er is echter wel één klein nadeel aan Ashley Zaat. Met haar verleidelijke kleding ziet ze er zo goed uit, dat de kijkers niet meer opletten. Alle aandacht gaat uit naar de beeldschone Ashley!

Lees ook: Foto: Barvrouw Ashley Zaat ruimt vocht van René op tijdens Oranjewinter

Dit is de echte reden waarom Ashley Zaat bij Oranjewinter is

Ashley Zaat heeft nu de echte reden bekend gemaakt waarom ze aanwezig is bij Oranjewinter. Niet om het geld, niet om de schermtijd, maar de mooie blondine is voor de taart naar de studio gekomen! Dit laat ze via haar sociale media weten. Geen gewone taart, dat zeker niet: het gaat om een taart die sprekend op het hoofd van Louis van Gaal lijkt. Zou Ashley stiekem ook fan zijn van de Oranjebondscoach? We hopen dat de mannen aan tafel een stukje overlaten voor hongerige Ashley!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!