Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.

Alle fans van het sportprogramma De Oranjezomer roepen het al sinds het allereerste begin: Hélène Hendriks zou eigenlijk dat hele programma moeten presenteren. Ze is al de dragende kracht achter de show. Hoewel Hélène zich vaak redelijk op de achtergrond houdt, staat ze absoluut haar mannetje. Er zijn dan ook weinig vrouwen die zich kunnen meten tegen de unieke persoonlijkheden van Johan Derksen en René van der Gijp, maar Hélène weet zich moeiteloos door de flauwe opmerkingen heen te slaan. Daarbij is ze vaak net zo hard terug tegen de heren. Een ideale kandidaat dus voor de rol van presentatrice. En nu is het dan eindelijk zover.

Lees ook: Hélène Hendriks maakt gênante fout bij de Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Wilfred knijpt er tussenuit, Hélène neemt over

Eindelijk mag de beeldschone Hélène Hendriks zich gaan bewijzen als presentatrice van De Oranjezomer. Het is het moment waar fans van het programma al even op wachten. Want zeg nou zelf, het is toch veel interessanter om de mooie, blonde Hélène de hele tijd in beeld te hebben in plaats van Wilfred. Daarbij is Hélène niet op haar mondje gevallen, dus de rest van de heren zullen hun handen vol aan haar hebben. Hélène heeft de wonderbaarlijke gave om zelfs Johan Derksen te reduceren naar een verlegen schooljongen. Vanaf zaterdag neemt Hélène het stokje over van Wilfred, want die knijpt er tussenuit voor een welverdiende vakantie. Niet heel gek als je dag in, dag uit aan het roer staat van het meest hectische programma van de Nederlandse televisie. Na ja, als Hélène het niet meer trekt, kan ze altijd nog een flesje wijn erbij open trekken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Het debuut van Hélène is helaas van korte duur

“Hélène, ik wil je heel veel succes wensen de komende week”, sloot Wilfred de aflevering van vrijdag af. De komende zeven dagen is Hélène dus de baas over René en Johan. En hoewel dat natuurlijk heerlijk wordt om te zien, is haar presentatie debuut bij De Oranjezomer dus maar van korte duur. Na een week neemt Wilfred het weer van haar over en mag ze terug naar haar oude, vertrouwde rol. Al zou het helemaal niet erg zijn als Wilfred besluit nog een weekje aan zijn vakantie vast te plakken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Inside (@veronica.inside)

Kunnen Hélène en Wilfred niet afwisselen?

Hélène zou eigenlijk na dit weekje een permanente promotie moeten krijgen bij de Oranjezomer. Het zou veel beter zijn als zij afwisselend met Wilfred het programma zou presenteren. Om de dag bijvoorbeeld. Of soms een aflevering met zijn tweeën. En als ze niet presenteert zou ze sowieso aan tafel plaats moeten nemen. Daar past ze natuurlijk veel beter dan willekeurig tussen het publiek. Het is hopen dat ze er straks bij De Oranjezomer hetzelfde over denken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!