Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

De citroenen van Lieke zijn perféct van formaat!

Lieke van der Hoorn geniet volop van de heerlijke verse citroenen terwijl ze zich onderdompelt in de prachtige omgeving van Positano aan de Amalfikust! De sappige gele vruchten lijken wel gemaakt om op te peuzelen en vormen een ware smaaksensatie voor Lieke. Met een stralende glimlach in het zonovergoten Positano, plukt Lieke zorgvuldig een rijpe citroen uit de bomen. Haar ogen lichten op terwijl ze de verfrissende geur opsnuift! Lieke van der Hoorn straalt zelfverzekerd in haar prachtige bikini met bloemetjesmotief, die haar rondingen op een perfecte manier accentueert! De vrolijke bloemenprint zorgt voor een speelse en zomerse uitstraling, terwijl de pasvorm de natuurlijke schoonheid van Lieke benadrukt. In haar bloemenbikini is Lieke van der Hoorn een levendige en stralende verschijning voor de camera. Ze laat zien dat schoonheid in alle vormen en maten komt en dat zelfliefde en zelfvertrouwen de sleutel zijn tot het stralen, ongeacht wat je draagt!

Lees ook: Foto: Model Lieke van der Hoorn schijnt dwars door topje heen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn zet de bloemetjes buiten in Italië

De knappe Lieke van der Hoorn deelt een betoverende foto op haar Instagram, waar ze stralend poseert met een boeket bloemen in haar handen. Met zorg en aandacht selecteert ze de mooiste bloemen, terwijl haar liefdevol plukje haar losjes langs haar gezicht valt. Ze draagt een heerlijk wit, luchtig topje en broekje dat perfect bij de zomerse sfeer past! De zonnestralen vormen Lieke tot perfectie terwijl ze omgeven is door kleurrijke bloemen! Haar oprechte glimlach weerspiegelt haar liefde voor de natuur en de waardering om van de kleine dingen te genieten. Met haar charmante uitstraling en relaxte houding lijkt ze helemaal op haar plek te zijn te midden van deze prachtige bloemenpracht. De foto wekt een gevoel van rust en sereniteit op, alsof de tijd even stilstaat. Lieke straalt een natuurlijke schoonheid uit en laat zien dat eenvoudige en luchtige outfits de perfecte keuze zijn om te genieten van warme zomerdagen. Haar stijlvolle combinatie en zorgvuldig uitgekozen bloemen weerspiegelen haar verfijnde smaak en gevoel voor esthetiek!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke ontwaakt in haar mooiste droom!

Lieke van der Hoorn deelt een adembenemende foto op haar Instagram van haar tripje in Italië. Waar de huizen prachtig tegen de berghelling zijn gebouwd en de zee op een steenworp afstand ligt. De foto straalt een sfeer uit die rechtstreeks uit een droom lijkt te komen. En Lieke voelt zich gelukkig en betoverd door de schoonheid van haar omgeving! Op de foto zie je de kleurrijke huizen die harmonieus op de berghelling zijn gestapeld, met hun gevels die schitteren in de warme zon. Het contrast tussen de levendige kleuren en het helderblauwe water van de zee creëert een onvergetelijk beeld! Lieke kan haar geluk niet op terwijl ze geniet van dit betoverende landschap. Ze voelt zich bevoorrecht om deze prachtige plek te kunnen ervaren. Ze deelt haar enthousiasme en verwondering graag met haar volgers. Voor haar lijkt het alsof ze in een droom is ontwaakt, omringd door een ongerepte schoonheid die haar hart vervult met vreugde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!

Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt zijn”

Met de nieuwe post van Suzanne Schulting daagt ze haar volgers weer uit in haar vertrouwde schaatspak. Die lijkt dit seizoen, vooral aan de achterkant, nóg strakker te zijn dan vorig seizoen...