Foto: Davina Michelle overvalt volgers met ingrijpende aanpassing aan uiterlijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Davina Michelle overvalt volgers met nieuwe haarkleur. Het is een zéér gedurfde kleur maar het staat haar beeldig!

Davina Michelle laat volgers watertanden met nieuwe haarkleur

De getalenteerde zangeres Davina Michelle heeft haar volgers op Instagram overvallen met haar nieuwe haarkleur! Ze heeft gekozen voor een gewaagde kleur, namelijk roze, en laat daarmee zien dat af en toe een kansje wagen soms het mooiste resultaat kan opleveren! Davina’s fans zijn razend enthousiast over haar nieuwe look en waarderen haar durf om iets nieuws te proberen. Net zoals het achtergrondnummer in de video Heartbeat van Davina Michelle laat ze menig hartje sneller kloppen van haar volgers! Haar mooie blauwe ogen stralen beeldig in combinatie met haar roze haren in onderstaande video. Het is inspirerend om te zien hoe Davina haar creativiteit en persoonlijke stijl uitdrukt, zowel in haar muziek als in haar uiterlijk! Haar volgers kunnen niet wachten wat ze nog meer voor hen in petto heeft.

Lees ook: Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle is helemaal in haar element!

Davina Michelle is niet meer te stoppen! Met haar nieuwe haarkleur, die net zo prachtig is als haar stem, straalt ze helemaal. Ze lijkt bijna te zweven als ze op het podium staat, haar stem galmt door de lucht en ze laat het publiek meedeinen op haar prachtige muziek. En dan te bedenken dat het weekend nog moet beginnen! Wat heeft ze voor ons in petto? Een nieuwe hit, een spectaculair optreden, of misschien wel een verassingsoptreden met een andere artiest? Haar fans wachten in spanning af, en we weten zeker dat ze niet teleurgesteld zullen worden. Want Davina is niet alleen een fantastische zangeres, maar ook een geweldige performer! Ze weet als geen ander hoe ze het publiek kan betoveren en betrekken bij haar optredens. Met haar heerlijk stroperige stem en charismatische persoonlijkheid krijgt ze iedereen los, van jong tot oud!

Lees ook: Foto: Davina Michelle laat jurkje van haar schouder vallen

De top 3 lookalike bekendheden van Davina!

Hoezee! De lookalikes van Davina Michelle zijn bekend. En het is niet één, niet twee, maar wel drie keer raak! In een TikTok-filmpje laat de zangeres zien welke drie beroemdheden het meest op haar lijken. En het zijn niet de minsten: niemand minder dan Ed Sheeran, BTS V en BTS Jungkook! Het is natuurlijk hartstikke leuk om te weten dat je op zulke beroemdheden lijkt, maar we vragen ons af of Davina ook net zo goed kan zingen als Ed Sheeran, of zo goed kan dansen als BTS. Of misschien kan ze wel beter zingen én dansen dan deze heren! Wie weet, misschien kunnen we binnenkort een duet van Davina en Ed verwachten, of een dansvideo van Davina en BTS. Heel opvallend is wel dat ze het meest lijkt op alleen heren, er had best wel leuke bekende vrouw bij mogen zitten! Het is in ieder geval een leuk weetje om te delen tijdens de vrijmibo!

@davinamichellemusic I think mine broke #celeblookalike #fail #fyp ♬ MON LOVE OHO – Liamsi

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!