Foto: Davina Michelle laat jurkje van haar schouder vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle staat bekend om haar gedurfde kledingstijl. Zeker nu ze deze foto deelt waar haar schouderbandje dreigt af te zakken!

Zangers Davina Michelle poseert heerlijk voor optreden

De stralende ster van Davina Michelle

Davina Michelle is als een stralende ster aan de hemel van Ahoy! Ze is helemaal klaar voor haar optreden, maar haar jurk lijkt niet helemaal mee te werken. Het schouderbandje dreigt af te zakken en Davina moet alle zeilen bijzetten om haar elegante uitstraling te behouden en lijkt zo net uit een Hollywoodfilm gestapt te zijn. Tijdens haar optreden lag de hele menigte in haar handen en kon ze er mee doen wat ze wilde. En dat deed ze, met haar ongelooflijke zangkunsten en charismatische persoonlijkheid. Het was een optreden dat niemand ooit zou vergeten, en een bevestiging dat Davina Michelle één van de grootste sterren is in de Nederlandse muziekwereld. Haar blonde haren en rode lippenstift maken het plaatje helemaal af!

Lees ook: Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina zet geweldige show neer met Koningsdag

Op Koningsdag gaf Davina Michelle een spetterend optreden op het grote podium van radio 538 in Breda. Het publiek ging helemaal los toen ze haar bekende nummer “Duurt Te Lang” ten gehore bracht. De zangeres straalde van oor tot oor terwijl ze het publiek met haar prachtige stem en fantastische podium performance inpakte. En laten we eerlijk zijn, het duurde niet te lang, het voelde juist alsof het veel te snel voorbij was! Het publiek kon haar niet missen in haar opvallende oranje outfit, die haar zongebruinde huid mooi accentueerde. Met haar hit ‘Duurt Te Lang’ wist ze de menigte helemaal los te krijgen. Het podium trilde op zijn grondvesten, de lichten flitsten als bliksem en het publiek brulde als een kudde wilde dieren. Maar niets kon op tegen de stem van Davina Michelle, die 40.000 mensen totaal los kreeg op het festival. Met elke noot die ze zong, liet ze de menigte harder schreeuwen en harder dansen!

Davina maakt selfie in kleedkamer met rappers

Davina Michelle is in de kleedkamer van het Koningsdag festival en maakt een selfie met allemaal bekende rappers! Ze staat voor allemaal bekende rappers en het lijkt wel alsof ze de koningin van de Nederlandse muziekwereld is. Davina straalt en de rappers lijken stuk voor stuk fan van haar te zijn. Davina Michelle heeft een stem die zo mooi is, dat zelfs de vogels in de bomen stil worden om naar haar te luisteren. Haar stem is als een warme deken op een koude winteravond, zo troostend en geruststellend. Zelfs als ze een telefoonboek zou voorlezen, zou het nog klinken als een prachtig muziekstuk. Haar stem is als een betoverende sirene die je meeneemt op een onvergetelijke reis door de muziekwereld. Misschien kunnen ze binnenkort wel samenwerken aan een nieuwe hit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden omhelst Roxane Knetemann in ontzettend strak broekje

De knappe Sylvana IJsselmuiden heeft een andere hele knappe analiste aan de haak geslagen. En samen staan ze er verleidelijk op. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!