Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën…  

Davina Michelle is nog altijd één van de bekendste namen binnen de Nederlandse muziek van nu. Haar YouTubekanaal heeft miljoenen volgers en fans van over de hele wereld volgen Davina’s zoektocht naar wereldroem op de voet. Ze knalde de hitlijsten binnen met haar cover van Duurt te lang, en is inmiddels onmisbaar in de Nederlandse top40. De tijd dat ze alleen maar liedjes coverde op YouTube is echter lang voorbij. Haar gloednieuwe single, Heartbeat, is een groot succes en uitgeroepen tot een NPO Radio 2 TopSong. De nieuwe video bij de song Heartbeat is ook zéér goed gelukt!

Davina Michelle schittert in nieuwe videoclip Heartbeat

Naast haar muzikale succes worden haar videoclips ook goed bekeken. Sinds kort staat de video voor Heartbeat ook online. En fans zijn enthousiast: “Super gave clip! En een prachtig nummer ook, heel herkenbaar”. En dat de clip goed in de smaak valt is ook wel te begrijpen: de mooie blonde kroelt in strakke doorzichtige topjes tussen witte lakens en kruipt in korte jurkjes over de vloer. Alles om het verhaal van haar liedje zo goed mogelijk over te brengen. “Heartbeat gaat over het volgen van je eigen hartslag,” aldus Davina Michelle in een interview met NPO. “uiteindelijk is het belangrijk dat als je ’s ochtends opstaat je zelf zin hebt in de dag”. En dat is wel duidelijk: Davina gaat misschien op haar knieën, maar uiteindelijk weet ze altijd weer op te staan.

Davina Michelle maakt fans gek met videoclip Heartbeat

Ook op Instagram van Davina Michelle wordt de videoclip goed ontvangen. De blonde zangeres houdt volgers actief op de hoogte van wat er speelt in haar leven en post regelmatig korte clips achter de schermen. Zo houdt Davina fans ook op de hoogte van haar denkproces. Op Instagram legt ze uit dat de videoclip van Heartbeat gaat over een fascinatie met het dagelijkse leven. Op de achtergrond speelt ze een stukje af van de videoclip, maar op de voorgrond zien we Davina enthousiast meezingen. Comments zijn lovend: “Wat zie je er weer fantastisch uit in de clip 🫶”, “The music videos is on fire!” en “BEN SPRAKELOOS!! WAT MOOI ZEG♥️”. Aan het einde van het filmpje komt haar kat ook even kort in beeld: “DIE KAT K GA STUK”, “Omg die kat 😍”. Davina lijkt haar fans goed te kennen.
Davina Michelle scoort ook hits Duitsland

Davina Michelle hoopt met Heartbeat ook weer succes in Duitsland te behalen. In het interview met NPO vertelde ze: ““Love Me More, de vorige single, is in Duitsland ook best wel goed gegaan. Dit is echt de opvolger waar ze ook wel enthousiast van werden”. Davina is al jaren actief bezig om internationaal door te breken, ook buiten YouTube. Dat de zangeres ambitieus is wisten we al, maar kennelijk strekt die ambitie ook naar de Duitse taal. Davina vertelt dat ze binnenkort naar Vught gaat om even snel Duits te leren. Een inspiratie voor ons en voor haarzelf: “Ik merk dat ik de afgelopen tijd soms wel eens had, de dingen die ik doe, doe ik omdat moet en niet omdat ik het zelf wil. Ik probeer mezelf hiermee ook een beetje te inspireren.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!