Foto: Davina Michelle bewerkt zichzelf in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle lijkt altijd zo makkelijk haar make-up op te doen, maar nu blijkt dat dit helemaal niet zo makkelijk gaat als mensen denken. 

De bloedmooie zangeres Davina Michelle is altijd bezig met er op haar allerbest uit zien. Dat moet ook wel, want een groot deel van haar carrière hangt ervan af. je vergeet wel eens dat zingen niet alleen maar te maken heeft met het hebben van een mooie stem. Je moet ook nog eens een flinke portie uitstraling hebben, anders gaat het mis. En daar moet je dan weer flink je best op doen. Davina doet wel aardig haar best, maar soms gaat er gewoon meer tijd in zitten dan je denkt. En dan is de bloedmooie zangeres plotseling een paar uur verdwenen. Maar gelukkig geeft ze altijd een update op social media hoe het met haar gaat.

Lees ook: Video: Onherkenbare Davina Michelle blijkt pruikdrager
Davina Michelle zet vreemde lijnen op gezicht

de knappe zangeres is een goede drie uur verdwenen als mensen haar nodig hebben. Waar is ze al die tijd toch mee bezig? Nou, als je het filmpje mag geloven is ze zichzelf mooier aan het maken voor haar optreden. Niet dat Davina heel veel hulp daarbij nodig heeft. De prachtige blondine is van zichzelf natuurlijk al een enorme schoonheid. Dat neemt niet weg dat ook Davina af en toe wilt experimenteren met haar uiterlijk. In dit geval heeft ze een opvallende streep op haar gezicht gezet. Waarom is niet echt bekend. Het is duidelijk onderdeel van haar act, maar waarom ze zo expliciet het podium op moet, dat is natuurlijk een beetje een raadsel. Davina vindt het overigens wel leuk om zo met zichzelf bezig te zijn. Maar meer natuurlijk als bezigheidstherapie, dan als nieuwe permanente look. Dat zouden haar volgers ook niet aankunnen.
Davina nog steeds mooi als ze verveeld voor zich staart

Zelfs als de knappe zangeres verveeld is, ziet ze er nog steeds ongelooflijk mooi uit. Dat zie je wel aan de foto’s die de zangeres op haar Instagram plaatst. Op die foto’s ziet de aantrekkelijke blondine er weliswaar erg moe en verveeld uit, maar dat mag de pret niet drukken. Het is een beetje de standaard blik van Davina. En waar de enorm verleidelijke zangeres ook wel een beetje een zwoele blik op kan zetten, heeft ze daar niet altijd zin in.

Is Davina de knapste zangeres van Nederland?

Met alle zangeressen die er in Nederland zijn, is het enorm lastig om daar de knapste uit te kiezen. Toch heeft Davina een rauw randje dat sommige andere artiesten zoals bijvoorbeeld een Maan de Steenwinkel niet hebben. En dat maakt Davina ontzettend verleidelijk en aantrekkelijk in vergelijking met die andere vrouwen. Haar uitstraling zorgt ervoor dat Davina een streepje voor heeft op haar concurrentie. Vandaar dat Davina ook zo razend populair is in Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...