Foto: Darts-wonderkind Luke Littler (16) heeft véél oudere vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wereld van het darten staat weer op zijn kop. Het wonderkind Luke Littler krijgt momenteel veel lof, maar niet per sé om zijn dart prestaties. 

Darter Luke Littler is nog maar 16 jaar, maar nu al een van de meest veelbelovende darters van de afgelopen tien jaar. Hij gooit met gemak de meest ervaren darters eruit. En dat is niet het enige wat deze jongeman voor elkaar heeft gekregen. Zo heeft hij er ook voor gezorgd dat de veel oudere Eloise Milburn zijn vriendin is geworden. En hoewel de meningen verdeeld zijn, staan de meeste mannen jaloers te kijken naar deze jongen. Dat heeft hij maar weer mooi geflikt.

Dart wonderkind Luke Littler heeft prachtige vriendin aan zijn zijde

Eloise Milburn is 21 jaar en sinds kort de vriendin van dart wonderkid Luke Littler. De blonde dame verdient overdag haar geld als schoonheidsconsulente. Haar relatie met Luke staat al even in de spotlight. Toen Luke Brendan Dolan versloeg en daarmee een plaats in de halve finales van het wereldkampioenschap darts wist te bemachtigen, omhelsde hij als eerste natuurlijk zijn mooie vriendin. En iedereen in het publiek ging natuurlijk helemaal los. Een zoen tussen de twee ging later ook viral. Hoewel de meeste mannen de jongen volop aanmoedigen en ook een klein beetje jaloers zijn op deze dartkampioen, zijn er ook mensen die minder voorstander zijn van de relatie. Deze mensen noemen Eloise een ‘groomer’ en vinden het leeftijdsverschil nogal groot.

Luke Littler is hard op weg naar de top

Luke wordt pas 17 op 21 januari, maar heeft Christian Kist, Andrew Gilding, Matt Campbell, Raymond van Barneveld, Brendan Dolan en Cross al verslagen. Dat is toch wel een imponerende lijst met tegenstanders. De darter is dus hard op weg naar de absolute top van de dartwereld. Hij heeft zich de afgelopen tijd omhoog gewerkt naar de top 32 op de wereld ranglijst, maar kan nog in de top 10 terecht komen als hij zo door gaat. Hij begint ook al flink wat geld te verdienen met zijn overwinningen. Het ziet ernaar uit dat Luke de jongste wereldkampioen darter ooit gaat worden. En dat is natuurlijk wel weer een hele bijzondere prestatie. Daarvoor moet hij nog wel even straks zijn best den, maar als hij blijft werpen zoals hij tot dusver gedaan heeft, moet dat goed komen.

Voetbal en darten verbindt het koppel

Luke en Eloise delen een aantal passies met elkaar die het makkelijk maken om met elkaar te praten. Eloise doet ook aan darten, maar dan op amateurniveau en samen gaan ze ook graag naar voetbalwedstrijden. Ze leerden elkaar ook kennen tijdens een potje FIFA. Dat zat dus gelijk al goed tussen de twee. Het leeftijdsverschil is misschien wat groot, maar gelukkig ziet Luke er niet uit als een standaard 16-jarige. Zijn baard en gestalte doen vermoeden dat hij wat ouder is. Het koppel heeft al zo’n zes weken een lange afstand relatie met elkaar. Of dat ook zo blijft, nadat Luke al zijn prijzengeld heeft gekregen, valt nog te bezien. Misschien dat hij daarmee gelijk een leuk huisje koopt voor hem en zijn lieftallige vriendin.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.