Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Na 3 jaar in het zonnige Spanje is Luuk de Jong weer terug in de Nederlandse competitie. PSV nam hem deze zomer over van Sevilla, die de spits hadden verhuurd aan FC Barcelona. De 31-jarige goalgetter bewees tegen AS Monaco meteen zijn waarde. Maar niet alleen in het stadion heeft Luuk de Jong het goed voor elkaar…

Lizanne van Zutven is de vriendin van Luuk de Jong

Thuis heeft Luuk de Jong een geweldige voetbalvrouw die op hem wacht. Lizanne van Zutven is al een paar jaar de vriendin van Luuk de Jong. De kopsterke spits is ontzettend blij met deze beeldschone dame, en terecht! Bovendien kan Lizanne Luuk bij al zijn pijntjes helpen, ze is namelijk fysiotherapeut. Hoewel Luuk de Jong natuurlijk ook van de fysio’s van PSV gebruik kan maken, vermoedden wij dat hij zeker regelmatig een beroep doet op zijn vrouw voor bepaalde hardnekkige pijntjes.

Aangezien Luuk op het veld regelmatig het doel weet te vinden, is het niet gek dat hij ook zo’n beeldschone vrouw heeft weten te scoren!
Luuk de Jong belangrijk voor PSV

Het is voor PSV ontzettend belangrijk; eindelijk weer eens de Champions League halen. Naast dat je op sportief vlak laat zien nog altijd een topclub te zijn, zijn er met deelname aan de Champions League ook flinke financiële belangen gemoeid. Zo is alleen het halen van de groepsfase al meer dan 17 miljoen euro waard. De wedstrijd tegen AS Monaco in de voorrondes van de Champions League was daarom ontzettend belangrijk. Toen PSV kort voor het eindsignaal met 1-2 achter stond leek het een heel lastig karwei te worden. Maar toen was daar Lucky Luuk. In de 89e minuut gaf Luuk de Jong met een goede kopbal de assist bij de 2-2. In de verlenging herhaalde hij dit trucje, alleen kopte hij nu zelf op doel. Met 3-2 won PSV de wedstrijd. Man of the Match? Luuk de Jong!
Luuk de Jong weg bij manipulatief Barcelona

Het was groot nieuws toen Luuk de Jong naar Barcelona ging. Op de laatste dag van de transferperiode werd de Jong gehuurd door de Catalanen van Sevilla FC. Echt een succesverhaal was het avontuur van Luuk bij Barça niet te noemen, hij scoorde slechts zes keer in 28 wedstrijden. De transfer van Luuk de Jong naar PSV is er dan ook één waar beide partijen blij mee zijn. Luuk de Jong lijkt net op tijd vertrokken te zijn bij FC Barcelona. De club is de laatste tijd veel in het nieuws om hoe ze hun spelers behandelen. Zo wordt Frenkie de Jong naar de uitgang gedrukt tenzij hij een enorme salarisvermindering accepteert. Frenkie zit echter goed op zijn plek in Barcelona en wil het liefst blijven.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!