Foto: Danique Hosmar poseert innig met knappe vriendin in nauwsluitend sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar heeft een nieuw plaatje online gezet en deze keer poseert ze samen met een heerlijke vriendin. 

De prachtige vormen van Danique Hosmar in strak pakje

Met haar heerlijke pakje aan weet Danique Hosmar haar volgers weer flink te imponeren. De aantrekkelijke blondine heeft namelijk een pakje aangetrokken waarbij je goed zicht hebt op de strakke vormen van de heerlijke dame. Haar strakke lijf, dat Danique natuurlijk helemaal heeft afgetraind, zie je op de foto hieronder wel erg goed in beeld verschijnen. Maar Danique heeft ook nog een verrassing voor al haar volgers klaar. De knappe influencer is namelijk niet alleen en heeft een bijzonder mooie vriendin meegenomen.

Lees ook: Danique Hosmar laat zich met benen wijd filmen in verlaten sportschool

Danique Hosmar regelt vriendin Lies Zhara voor zweterige sessie

Voor haar zeer spannende sportsessie buiten heeft Danique Hosmar haar goede vriendin en mede-influencer Lies Zhara geregeld. Lies is ook een dame die continu bezig is met haar en sport. De dames passen wat dat betreft weer erg goed bij elkaar. Met zijn tweetjes bereiden ze zich voor op een spannende sportsessie buiten. En daarvoor hebben beide dames natuurlijk een ongelooflijk kort pakje aangetrokken. Je wilt als je aan het sporten bent natuurlijk wel ervoor zorgen dat je een beetje kan doorwaaien. En dat lukt niet als je helemaal ingepakt zit in warme kleding. Daarom zijn de sportpakjes van de prachtige blondines ook zo kort en strak. Zo kunnen ze tijdens het trainen nog een beetje afkoelen en hebben hun volgers ook gelijk weer een hoop mooie dingen om naar te kijken.

Lees ook: Foto: Influencer Danique Hosmar propt haar lijf in geweldig strak badpakje

De knappe blondines vullen elkaar goed aan

De twee dames weten elkaar erg goed aan te vullen. Niet alleen weten ze samen veel leukere poses aan te nemen dan alleen, maar met hun gezamenlijke aantal fans hebben ze een veel groter bereik dan dat ze in hun eentje ooit hadden kunnen krijgen. De knappe blondines zijn overigens heel erg blij met elkaar als vriendin. Ze kunnen namelijk een beetje op elkaar leunen. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek aan de foto te zien. Maar het moet wel fijn zijn om iemand te hebben die dezelfde dingen een beetje meemaakt als jij. De twee knappe influencers kunnen veel steun uit elkaar halen. En hun fans vinden het alleen maar leuk dat de knappe blondines elkaar gevonden hebben.
Danique Hosmar is iedereens favoriete blondine

Natuurlijk kan er maar één de winnaar zijn en als het aan de fans van Danique ligt, dan is zij absoluut de knapste van de twee blondines. De aantrekkelijke dame krijgt veel steun van haar fans en weet flink wat complimenten binnen te halen op haar foto’s. Daarom worden haar fans ook zo vaak beloond met een nieuw spannend plaatje. Op die manier weet de zeer aantrekkelijke blondine hen een beetje tevreden te houden. Dat gaat vooralsnog erg goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.