Foto: Danique Hosmar heeft stiekem geen broek aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De charmante Danique Hosmar heeft een paar nieuwe foto’s online gezet. De knappe blondine was alleen even vergeten dat ze geen broek aan had. 

Danique Hosmar poseert verleidelijk zonder broek

Nu is de knappe influencer wel het een en ander gewend van haar fotoshoots. Dus als ze een keer zonder broek op de foto moet, is dat voor Danique geen enkel probleem. Ze trekt het warme kledingstuk zo uit en gaat staan voor de fotograaf. Danique is een echte professional. Danique weet zonder echt iets te laten zien, behalve dan een klein beetje van haar lichaam in de onscherpte, toch een hele spannende foto neer te zetten. Alle foto’s uit onderstaande post zijn trouwens heel erg mooi om te zien. De blonde influencer is namelijk een ongelooflijk knappe dame. En die kant van zichzelf benadrukt Danique maar al te graag tijdens haar hete fotosessies.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar toont haar fabelachtige figuurtje in piepklein zomerjurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Danique Hosmar heeft het perfecte lichaam

Als je de foto’s van de prachtige influencer zo eens bekijkt, dan kan je alleen maar tot de conclusie komen dat Danique Hosmar het perfecte lichaam heeft. Ze heeft prachtige vormen die in de kleding die ze meestal draagt ook nog eens geweldig uitkomen. Danique heeft een strak lichaam dat ze maar al te graag aan haar volgers laat zien. En blijkbaar vindt ze kleren maar niks, want meestal trekt ze hele korte pakjes aan, of in dit geval zelfs helemaal geen broek. Dan wordt het wel een stukje makkelijker om een verleidelijke foto te maken natuurlijk. Danique weet met haar foto’s in ieder geval een hoop mannen een stukje blijer te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Danique Hosmar deelt motivational video vol leuke pakjes

Als influencer weet Danique dat er een hoop mensen zijn die haar posts bekijken en die naar haar luisteren. Ze besluit om die positie in te zetten om mensen zich een stukje beter over zichzelf te laten voelen. Danique plaatst een motivational video waarin ze mensen aanspoort dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen. En natuurlijk doet de prachtige blondine dat geheel op haar eigen manier, namelijk met een video waar ze het ene strakke pakje na het andere draagt. De knappe influencer weet zo in ieder geval haar volgers op te vrolijken. Of het echt motiveert is een ander verhaal, maar haar volgers zijn in ieder geval een stuk vrolijker na het zien van deze video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

In haar strakke pakjes maakt Danique haar volgers blij

Danique weet altijd foto’s te maken in de meest uitdagende en strakke pakjes. En daar worden haar volgers natuurlijk heel erg blij van. Danique doet hen dan ook een groot plezier en trekt het ene na het andere mooie pakje aan voor de foto. En al die foto’s deelt ze vervolgens gelukkig met de hele wereld, zodat iedereen kan genieten van de knappe blondine. En aan de reacties onder haar kiekjes te zien is iedereen het er unaniem over eens: Danique Hosmar is een ontzettend knappe verschijning!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...