Foto: Danique Hosmar heeft stiekem geen broek aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De charmante Danique Hosmar heeft een paar nieuwe foto’s online gezet. De knappe blondine was alleen even vergeten dat ze geen broek aan had. 

Danique Hosmar poseert verleidelijk zonder broek

Nu is de knappe influencer wel het een en ander gewend van haar fotoshoots. Dus als ze een keer zonder broek op de foto moet, is dat voor Danique geen enkel probleem. Ze trekt het warme kledingstuk zo uit en gaat staan voor de fotograaf. Danique is een echte professional. Danique weet zonder echt iets te laten zien, behalve dan een klein beetje van haar in de onscherpte, toch een hele spannende foto neer te zetten. Alle foto’s uit onderstaande post zijn trouwens heel erg mooi om te zien. De blonde influencer is namelijk een ongelooflijk knappe dame. En die kant van zichzelf benadrukt Danique maar al te graag tijdens haar hete fotosessies.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar toont haar fabelachtige figuurtje in piepklein zomerjurkje

Danique Hosmar heeft het perfecte

Als je de foto’s van de prachtige influencer zo eens bekijkt, dan kan je alleen maar tot de conclusie komen dat Danique Hosmar het perfecte heeft. Ze heeft prachtige vormen die in de kleding die ze meestal draagt ook nog eens geweldig uitkomen. Danique heeft een strak dat ze maar al te graag aan haar volgers laat zien. En blijkbaar vindt ze kleren maar niks, want meestal trekt ze hele korte pakjes aan, of in dit geval zelfs helemaal geen broek. Dan wordt het wel een stukje makkelijker om een verleidelijke foto te maken natuurlijk. Danique weet met haar foto’s in ieder geval een hoop mannen een stukje blijer te maken.
Danique Hosmar deelt motivational video vol leuke pakjes

Als influencer weet Danique dat er een hoop mensen zijn die haar posts bekijken en die naar haar luisteren. Ze besluit om die positie in te zetten om mensen zich een stukje beter over zichzelf te laten voelen. Danique plaatst een motivational video waarin ze mensen aanspoort dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen. En natuurlijk doet de prachtige blondine dat geheel op haar eigen manier, namelijk met een video waar ze het ene strakke pakje na het andere draagt. De knappe influencer weet zo in ieder geval haar volgers op te vrolijken. Of het echt motiveert is een ander verhaal, maar haar volgers zijn in ieder geval een stuk vrolijker na het zien van deze video.

In haar strakke pakjes maakt Danique haar volgers blij

Danique weet altijd foto’s te maken in de meest uitdagende en strakke pakjes. En daar worden haar volgers natuurlijk heel erg blij van. Danique doet hen dan ook een groot plezier en trekt het ene na het andere mooie pakje aan voor de foto. En al die foto’s deelt ze vervolgens gelukkig met de hele wereld, zodat iedereen kan genieten van de knappe blondine. En aan de reacties onder haar kiekjes te zien is iedereen het er unaniem over eens: Danique Hosmar is een ontzettend knappe verschijning!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!